Televizija

Kaj pomeni Smart TV oziroma pametni televizor?

Niso pametni le telefoni in tablični računalniki, temveč so pametni tudi televizorji (pametni TV). To pomeni, da poleg običajnih funkcionalnosti – gledanja televizijskega programa in posnetih vsebin – omogočajo tudi veliko drugih funkcij:

  • lahko jih povežete s telefonom ali tablico
  • nekateri televizorji omogočajo, da zrcalite sliko na druge pametne naprave in gledate vsebino na televizorju ali tablici oz. telefonu
  • naložite si lahko različne aplikacije in dostopate do svojih priljubljenih vsebin (na primer po skypu pokličete sorodnike in sliko predvajate na televizorju)
  • dostopate do vsebin na internetu – risanke, filmi ...
  • po televizorju dostopate do spletnih strani
  • in še več ...

Za uporabo večine funkcionalnosti (razen gledanja TV programa in posnetih vsebin) morate televizor povezati z internetom.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?