Televizija

Kaj pomeni Smart TV oziroma pametni televizor?

Niso pametni le telefoni in tablični računalniki, temveč so pametni tudi televizorji (pametni TV). To pomeni, da poleg običajnih funkcionalnosti – gledanja televizijskega programa in posnetih vsebin – omogočajo tudi veliko drugih funkcij:

  • lahko jih povežete s telefonom ali tablico
  • nekateri televizorji omogočajo, da zrcalite sliko na druge pametne naprave in gledate vsebino na televizorju ali tablici oz. telefonu
  • naložite si lahko različne aplikacije in dostopate do svojih priljubljenih vsebin (na primer po skypu pokličete sorodnike in sliko predvajate na televizorju)
  • dostopate do vsebin na internetu – risanke, filmi ...
  • po televizorju dostopate do spletnih strani
  • in še več ...

Za uporabo večine funkcionalnosti (razen gledanja TV programa in posnetih vsebin) morate televizor povezati z internetom.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?