Televizija

Kako povežem televizor v internetno omrežje?

Pametni televizor za uporabo naprednih funkcij potrebuje dostop do internetne povezave. Če imate naročen brezžični usmerjevalnik, vpišite geslo do omrežja v nastavitvah televizorja ali napravo preprosto povežite z navadnim računalniškim (UTP) kablom.

Pri T-2 je brezžični dostop do interneta vštet v vse pakete, v katerih je naročen internet (z izjemo paketa T4 START).

Če brezžičnega dostopa nimate naročenega, ga lahko naročite za doplačilo 1,99 € mesečno ali pa kupite brezžični usmerjevalnik v T-2 Klubu.

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?