Televizija

Koliko televizorjev lahko priključim?

Če povezava to omogoča, imate lahko naročenih toliko televizorjev, kot jih želite. Na optičnem omrežju praviloma ni večje omejitve, pri drugih tipih povezav je število možnih naročenih televizorjev omejeno tudi z močjo linije.

Za vsak dodatni televizor dobite dodatni vmesnik, ki ga ni treba kupiti, ampak zanj plačujete mesečni najem 3 EUR (SD) oz. 4 EUR (HD).

Seveda lahko tudi nadgradite tržni paket v takega, ki ima že všteto naročnino za do dva TV vmesnika. To so npr. paketi T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več