Mobilna telefonija

Kako preverim jakost signala?

Jakost signala se meri v dBm. Mobilne naprave signal namesto v številkah prikazujejo z indikatorji oziroma poenostavljeno rečeno, na skali s črticami. Boljši signal, kot imate, več črtic aparat prikaže. To je zgolj zaradi boljše uporabniške izkušnje, v ozadju so še vedno tehnični parametri. Na nekaterih aparatih imamo možnost spremljati jakost signala tudi v merskih enotah, ponekod je treba namestiti aplikacijo. Pomembna je tudi pravilna drža mobilnega aparata, saj če zakrivamo anteno, se lahko dokazano poslabša signal. Kje je antena, je odvisno od posameznega mobilnega aparata. Včasih so bile antene na vrhu mobilnih naprav, zdaj so praviloma spodaj ali ob robovih.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?