Mobilna telefonija

Kakšen je obračunski interval telefoniranja?

Obračunski interval za klice v domačem omrežju in klice v tujino je 1 minuta. Naročniku se prvih 60 sekund obračuna v celoti ne glede na dolžino klica, nadalje pa se klici obračunajo po sekundnem intervalu. Cene za glasovne klice in SMS sporočila so identične v T-2 UMTS omrežju ali nacionalnem gostovanju Telekoma Slovenije. Obračunski interval za gostovanje v tujini (roaming) je vsaka začeta minuta pogovora.

Klici znotraj T-2 omrežja so neomejeno brezplačni, izjema je le paket Mobilni TOP, kjer pa vedno plačate le toliko, kot porabite, in zanj ni treba plačevati naročnine. 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?