Mobilna telefonija

Kje lahko uredim menjavo paketa?

Spremembo paketa lahko naročite z dopisom, ki ga pošljete na T-2 ali na elektronski naslov info@t-2.net, s klicem na center za pomoč uporabnikom, ki je dosegljiv 24 ur na dan, 7 dni v tednu na številki 064 064 064 ali z obiskom poslovalnice oziroma pooblaščenega zastopnika. Seveda pa lahko svoje naročniško razmerje enostavno urejate znotraj portala Horizont.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?