Mobilna telefonija

Ali lahko zamenjam naročniški paket?

Naročniški paket lahko kadar koli zamenjate. Menjava paketa je še posebej smiselna, če vaš paket obsega premajhen zakup, ki ga pogosto presežete. V tem primeru se klici obračunavajo po rednem ceniku in morda je skupni znesek na koncu višji, kot bi bil pri večjem paketu.

Velika prednost mobilne telefonije T-2 je v tem, da lahko popolnoma brez stroškov prehajate med mobilnimi paketi. Če prehajate na cenovno dražji in bogatejši paket, se lahko sprememba paketa izvede takoj in sočasno prejmete vse ugodnosti tega paketa, lahko pa na vašo željo zamenjavo paketa uredimo s prvim dnem novega obračunskega obdobja. Če prehajate na cenovno ugodnejši ali TOP paket, se prehod izvede vedno s prvim dnem novega obračunskega obdobja. 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?