Mobilna telefonija

Spremljanje po SMS sporočilih

Splošno porabo lahko spremljate po kratkih sporočilih, in sicer tako, da pošljete ključno besedo STANJE ali PORABA na 1111 ali 1919. Če želite porabo spremljati bolj obširno, priporočamo aplikacijo T-2 Poraba, v kateri lahko razčlenjeno spremljate porabo in hkrati preverite porabo tekočega obdobja, dodatno pa še porabo v preteklih dveh obračunskih obdobjih. 

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?