Kratek vodič za uporabo aplikacije T-2 TV

Navodila za uporabo aplikacije T-2 TV za pametne televizorje.

Dobrodošli med uporabniki aplikacije T-2 TV. Za vas smo pripravili kratek vodič za lažjo uporabo aplikacije T-2 TV.

Seznam podprtih naprav

Aplikacija T-2 TV je trenutno že na voljo za pametne televizorje in naprave z OS Android TV (televizorji, TV Box-i), Samsung Tizen od letnika 2016, Amazonov Fire TV, Apple TV, LG webOS, VIDAA Smart OS in Titan OS.

Namestitev in registracija aplikacije

Namestitev in registracija aplikacije je enostavna. V meniju vašega televizorja ali multimedijske naprave poiščite T-2 TV v trgovini z aplikacijami, ki jih podpira vaša naprava in namestite aplikacijo. Za ročno namestitev obiščite spletno mesto: https://www.t-2.net/programska-oprema-apk-za-t-2-tv2go-t-2-tv. Nato obiščite spletno mesto smartTV.t-2.net in vpišite PIN kodo, ki se vam prikaže ob prvem zagonu aplikacije v polje »Dodaj napravo«.

Namig: Če podatkov za registracijo aplikacije nimate (vpis v spletno mesto smartTV.t-2.net), poiščite dokument »Podatki o priključku«, ki ste ga prejeli ob priklopu naših storitev in na njem boste našli podatke za dostop. Lahko nas tudi pokličete na 064 064 064 in poslali vam jih bomo ponovno.

 

Daljinski upravljalniki

Uporabniška izkušnja z uporabo aplikacije T-2 TV je zelo podobna uporabi s priklopljenim TV vmesnikom (Set-top-box). Razlika je le v načinu navigacije daljinskega upravljalnika. Večina novejših pametnih naprav namreč vključuje daljinske upravljalnike samo s smernimi tipkami, zato smo pripravili kratka navodila, kako s takšnimi daljinskimi upravljalniki najlažje uporabljati funkcionalnosti T-2 televizije. Nekateri imajo dodane tudi tipke za predvajanje, možna pa je tudi uporaba s klasičnim daljinskim upravljalnikom s polnim naborom tipk za upravljanje. Glede na tip vašega daljinskega upravljalnika, izberite ustreznega v meniju TV vmesnika.

Nastavitev daljinskega upravljalnika boste našli v meniju »Nastavitve-Uporabniški vmesnik-Daljinski upravljalnik«.

Meni grafičnega vmesnika

Domači zaslon in napredni iskalnik zagotovo že poznate. V domačem zaslonu smo zbrali vaše nazadnje gledane TV vsebine, trenutno najbolj gledane TV vsebine in TOP oddaje tedna. Z naprednim iskalnikom lahko hitro poiščete TV vsebine z vašim priljubljenim igralcem. Do menija, ki vključuje domači zaslon in iskalnik ter ostale naše funkcionalnosti boste z novejšim daljinskim upravljalnikom dostopali s tipko "Nazaj".

Ogled TV ali radijskih programov

Televizijske in RA programe lahko preklapljate z navigacijskima tipkama »Gor« in »Dol«, kot je navada ob običajni rabi daljinskega upravljalnika. Programe lahko poiščete tudi v meniju z izborom ikone »Televizija« ali »Radio«.

Namig: Če do sedaj še niste ustvariti seznama priljubljenih programov, je sedaj zagotovo pravi čas, saj boste lahko do svojih najljubših TV ali RA programov dostopali hitreje v meniju »Priljubljeni«. Seznam priljubljenih programov enostavno ustvarite v meniju TV vmesnika. Poiščite najljubše TV programe in jih označite z zvezdico.

Uporaba TV funkcij

Ste navajeni uporabljati časovni zamik? Brez skrbi, uporaba je možna tudi v aplikaciji T-2 TV. Za preskakovanje po časovnem traku s slikami uporabite navigacijski tipki »Levo« ali »Desno«. Pavzo aktivirate z dvojnim pritiskom na gumb »OK«, ponovno predvajanje pa sprožite samo z enim pritiskom na gumb »OK«. Če imate na daljinski upravljalnik s tipkami za predvajanjem lahko časovni zamik upravljate na isti način, kot do sedaj z uporabo TV vmesnika.

Navigacija s hitrimi smernimi tipkami

Da bo navigacija z novejšimi daljinskimi upravljalnika lažja, smo pripravili kombinacije tipk, ki jih lahko uporabite za dostop oz. aktivacijo želene funkcionalnosti T-2 televizije.

T-2 meni: »Nazaj«

Info zaslon - okno s podrobnostmi o oddaji: »OK« + »Gor«

Skok med oddajami:»OK« + »Levo« ali »Desno«

Izbor oddaje iz časovnega zamika: »OK« + »Levo« ali »Desno« + »OK«

Pavza: 2x »OK«

Ponovno predvajanje iz pavze: »OK«

Premikanje po časovnem traku s sličicami 10s naprej ali nazaj: »Levo«

Začetek oddaje: »OK« + »Gor« + »OK«

TOP dogodki iz info zaslona: »OK« + »Gor« + »Gor« + »OK«

Nadaljuj zadnjo predvajano TV vsebino (>>|): »Desno«

Izhod iz aplikacije: »Meni« + »Levo«

Pogoji naročila

Mesečna naročnina na napravo znaša 1,49 EUR z DDV. Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je naročena storitev interneta in televizije. Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je prav tako naročena programska shema ali naročen programski paket. Uporabnik ima lahko hkrati registriranih do 5 naprav. Veljajo Splošni pogoji za uporabo storitev IPTV, dostopni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

UPORABNE POVEZAVE:
- Navodila za uporabo T-2 TV
- Več o T-2 TV

Veliko lepega ob spremljanju T-2 TV!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?