Mobilni L

Paket za najzahtevnejše uporabnike – s svojim računalnikom, tablico ali telefonom lahko kadar koli brskate po spletu in vas ne bo skrbelo, koliko podatkov ste prenesli.
20,99 € EUR na mesec

Podatkovni paket L s kar 60 GB prenosa podatkov na mesec vam omogoča uporabo mobilnega interneta kjer koli in kadar koli. 40 GB podatkov lahko prenesete v omrežju T-2, 20 GB pa v omrežju Telekoma Slovenije. Tudi če presežete zakupljeno količino prenosa podatkov, boste imeli še naprej neomejen dostop do interneta v omrežju T-2, vendar ob počasnejši povezavi.

Želite izvedeti več Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?