Mobilni M

Če redno uporabljate mobilni internet na svojem računalniku, tablici ali telefonu, izberite podatkovni paket M, s kar 30 GB prenosa podatkov, in bodite brez skrbi, ko iščete želene informacije na spletu.
12,99 € EUR na mesec

Paket zahtevnim uporabnikom dopušča dovolj svobode, da lahko dostopate do interneta kjer koli in kadar koli. 20 GB podatkov lahko prenesete v omrežju T-2 in 10 GB v omrežju Telekoma Slovenije. Podatke lahko prenesete s hitro povezavo, po presegu pa lahko do spletnih vsebin v omrežju T-2 še naprej neomejeno dostopate, vendar ob zmanjšani hitrosti.

Želite izvedeti več Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?