Mobilni S

Do 15 GB prenosa podatkov vam dopušča dovolj svobode, da lahko s svojim telefonom, tablico ali računalnikom redno spremljate spletne vsebine.
7,99 € EUR na mesec

Podatkovni paket po odlični ceni zagotavlja zanesljiv dostop do interneta, ko to potrebujete. Omogoča vam 10 GB prenosa podatkov v omrežju T-2 in 5 GB v omrežju Telekoma Slovenije. Tudi če izkoristite vseh 15 GB prenosa podatkov, lahko znotraj omrežja T-2 še naprej neomejeno dostopate do interneta, vendar bo hitrost zmanjšana.

Želite izvedeti več Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?