Aplikacija RTV 4D

Letos smo za uporabnike T-2 televizije prenovili domači zaslon, na katerem so vaše priljubljene vsebine razporejene na različne kategorije. Nadgradili smo tudi iskalnik vsebin in časovnemu zamiku dodali možnost previjanja vsebine s sličicami.

Za lažji dostop do željenih programov in vsebin imate na vašem daljincu tudi bližnjice, ki vam s pritiskom na gumb omogočajo:

 

  • Zeleni gumb: odpre se vam domači zaslon s kategorijami,
  • rumeni gumb: odprejo se vaši priljubljeni TV programi, katere si lahko predhodno označite z zvezdico,
  • modri gumb: dostop do top dogodkov.

Dodali pa smo tudi dostop do aplikacija RTV 4D, preko katere RTV Slovenija gledalcem nudi dodatne vsebine o trenutnih oddajah in sporedu, na voljo pa so tudi novice in druge vsebine portala rtvslo.si, arhiv televizijskih oddaj in prispevkov ter spremljanje radijskih programov. Uporabniki do storitve lahko dostopajo s pomočjo rdečega gumba na daljinskem upravljalniku, kadar so na enem izmed treh kanalov TV Slovenija.

Gre za storitev t. i. hibridne televizije, ki v sklopu aplikacije združuje televizijo in internet ter gledalcem ponuja dodatne vsebine in funkcije. Do RTV 4D aplikacije preko rdečega gumba lahko dostopajo uporabniki T-2 s televizijskim vmesnikom Arris VIP 1113, v nadaljevanju pa bo ta storitev na voljo tudi uporabnikom z Amino Kamai 7x vmesnikom.

V T-2 za jesen pripravljamo in razvijamo še nekatere druge novosti z novimi funkcionalnostmi, ki bodo uporabnikom storitev IP televizije v vseh segmentih delovanja ponujale še boljšo uporabniško izkušnjo. 

Julijske ugodnosti v T-2 Klubu

65 palčni 4K televizor Sony
Prenosni Bluetooth zvočnik Sony
Računalniški komplet Gamer Extreme
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?