Aplikacija T-2 TV tudi na Hisense pametnih televizorjih

Z veseljem sporočamo, da smo aplikacijo T-2 TV omogočili tudi na Hisense pametnih televizorjih.

Aplikacija T-2 TV uporabnikom pametnih televizorjev Hisense omogoča upravljanje le z enim daljinskim upravljalnikom in povsem enako izkušnjo gledanja kot preko TV vmesnika. Aplikacija omogoča spremljanje vseh naročenih TV vsebin in uporabnih funkcij T-2 televizije, kot so časovne funkcije, top dogodki in snemalnik. Z nenehnimi izboljšavami in izpopolnjevanjem smo dosegli hitro odzivnost T-2 TV, preskok med programi pa je skoraj neopazen, enoten uporabniški vmesnik pa poskrbi za enak prikaz vaših vsebin na vseh napravah.

Naj spomnimo, da je uporaba aplikacije T-2 TV na voljo že na šestih operacijskih sistemih: Android TV (televizorji, TV Box-i), Samsung Tizen (od letnika 2016), Amazon Fire TV, Apple TV, LG webOS in sedaj tudi za Hisense pametne televizorje z operacijskim sistemom VIDAA Smart OS.

Podprti so novi modeli Hisense TV sprejemnikov:

  • Hisense A7100F (proizvedeni po decembru 2020)
  • Hisense A7300F
  • Hisense A7500F
  • Hisense A7520F
  • Hisense U7QF
  • Hisense U8QF

Seznam podprtih televizorjev pa bomo redno dopolnjevali tudi v prihodnje.

Če pametne televizije še nimate, si oglejte še nabor najnovejših Hisense pametnih televizorjev v T-2 klubu.

Zabava

Najboljše serije in filmi povsod z vami

Najljubše TV vsebine si lahko ogledate kar preko telefona, tablice ali računalnika, tudi ko boste na poti. Videoteka HBO GO vam ponuja več kot 6500 ur najboljših serij, filmov, dokumentarcev in risank – vse brez oglasov. Izberite in uživajte!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?