Aplikacija tv2go še bolj prijazna za uporabnike

Z januarsko nadgradnjo aplikacije tv2go smo uporabniki dobili še dve zanimivi izboljšavi. Prva je nočni način (Dark mode), druga pa je izboljšan izgled TV sporeda oziroma elektronskega programskega vodiča.

Tv2go v nočnem načinu

Nočni način je ena od funkcionalnosti, ki jo je celostno prinesel Android 10, a določeni proizvajalci telefonov so to možnost podprli že pred tem. Delovanje nočnega načina mora podpreti tudi sama aplikacija. Ob vklopu sistemskega nočnega načina (ta se skriva med hitrimi povezavami v statusni vrstici), se tudi v aplikaciji tv2go vklopijo črno-sivi odtenki.

Boljši pregled nad sporedom

Kot smo bili vajeni do sedaj, je bila trenutna oddaja označena zgolj z oranžno črto, ki je potekala skozi elektronski programski vodič. Za boljšo preglednost nad TV vsebino smo aplikacijo nadgradili tako, da je z rahlo oranžno barvo obarvan celoten pravokotnik posamezne oddaje na programu (v nočnem načinu je predvajana vsebina obarvana sivo). Tako je sam začetek in konec posamezne vsebine na programu precej bolje in jasneje prikazan.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?