Aplikacija YouTube odslej tudi na Amino Kamai 7X TV vmesniku

Danes smo uporabnikom, ki imajo T-2 IP televizijo in Amino Kamai 7X TV vmesnik, brezplačno vklopili YouTube aplikacijo na TV vmesniku.

Gre za optimizirano različico YouTuba, ki omogoča preprostejše iskanje in gledanje videoposnetkov preko YouTube aplikacije na televizorju. To lahko uporabniki preko TV vmesnika upravljajo neposredno z daljinskim upravljalcem ali pa s telefonom, tabličnim računalnikom oziroma računalnikom.

Nekaj nasvetov za uporabo aplikacije:

  • Predvajanje na televizorju: TV vmesnik Amino Kamai 7X podpira Youtube funkcijo »Predvajanje na televizorju«, kar pomeni, da lahko uporabniki vsebino poiščejo v YouTube aplikaciji na mobilnem telefonu ali osebnem računalniku ter nato s pomočjo ikone za »predvajanje na televizorju«, preusmerijo predvajanje na TV vmesnik in posledično tudi na TV.

  • Ime komunikatorja: Za lažje razpoznavanje naprav lahko uporabniki nastavijo svoje ime za TV vmesnik, kar storijo na samem vmesniku. Na grafičnem uporabniškem vmesniku (GUI) pod »Nastavitve/Nastavitve naprave/Ime naprave« spremenijo ime TV vmesnika v npr. »T-2 STB – Dnevna soba«. Funkcija je še posebej uporabna, če imajo uporabniki doma več TV vmesnikov.
  • Ročna povezava: V primeru, da na mobilnem telefonu YouTube aplikacija TV vmesnika ne zazna samodejno, lahko uporabniki napravi povežejo tudi ročno. Največkrat je vzrok v tem, da mobilni telefon in TV vmesnik nista v istem lokalnem omrežju; TV vmesnik je pogosto v drugem televizijskem VLAN-u. Ročno povezavo se naredi po naslednjem postopku:
  • V YouTube aplikaciji na TV vmesniku je potrebno odpreti »Nastavitve/Povezava s kodo televizorja« in kodo s TV zaslona prepisati v mobilno napravo.
  • Na mobilnem telefonu se odpre YouTube aplikacijo ter s klikom na »Račun (ikona zgoraj levo)/Nastavitve/Ogled na televizorju« vnese kodo televizorja (»Vnesite kodo televizorja«).

Seveda pa je YouTube aplikacijo moč najti tudi na GUI TV vmesnika v meniju Horizont.

Novosti

Top model meseca maja: Samsung Galaxy A30s

Galaxy A30 res ni od muh, če upoštevate 4000 mAh baterijo ter Super AMOLED zaslon z diagonalo 6,4 palca, vse skupaj spravljeno v lahkotno ohišje dimenzij 158,5 x 74,7 x 7,8 mm. Zaslon zaseda celotno sprednjo stran, razen reže za sprednjo kamero. Galaxy A30s je privlačnega prizmatičnega videza in vitke oblike. Z udobnim oprijemom in gladkimi ukrivljenimi potezami se povsem prilega dlani za lažje krmarjenje po zaslonu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?