Top model meseca maja: Samsung Galaxy A30s

Samsung Galaxy A30s je več kot dober telefon, da pobrskate po spletu, fotografirate, lajkate posamezno objavo ali zaigrate kakšno igrico.

Ima 4000 mAh baterijo ter Super AMOLED zaslon z diagonalo 6,4 palca, vse skupaj spravljeno v lahkotno ohišje dimenzij 158,5 x 74,7 x 7,8 mm. Zaslon zaseda celotno sprednjo stran, razen reže za sprednjo kamero. Galaxy A30s je privlačnega prizmatičnega videza in vitke oblike. Z udobnim oprijemom in gladkimi ukrivljenimi potezami se povsem prilega dlani za lažje krmarjenje po zaslonu. Holografski vzorec izstopa s svetlečo barvo, ki se dinamično spreminja in je na voljo v črni, beli ali zeleni barvi. Telefon tehta le 169 gramov, manj kot nekoliko dražji modeli s kovinskim ohišjem. Telefonu je priložen 15W hitri polnilnik, ki poskrbi, da vaš mobilni telefon nikoli ne bo prazen. Poleg ležišča za nanoSIM in microSD kartico se na ohišju nahaja še 3,5 mm vhod za stereo slušalke in USB-C vhod (razred USB 2.0).

Zaslon zmore prikazati okoli 16 milijonov barvnih odtenkov in ima največjo ločljivost 720 x 1560 pikslov, pokrito pa je z zaščitnim steklom Corning Gorilla Glass 3. Galaxy A30s ima hiter napredni osemjedrni procesor in velik 64 GB pomnilnik, zato se lahko posvetite sedanjemu trenutku.  4-GB RAM prinaša tekoče in učinkovito delovanje telefona v vseh situacijah. Pomnilnik lahko še razširite s 512-GB microSD spominsko kartico. Tovarniško je naložen Android OS 9.0 Oreo, na matični plošči Exynos 7904 se poleg osemjedrnega procesorja nahaja še grafični procesor Mali-G71 MP2. Z prednaloženo aplikacijo Game Booster lahko izboljšate uspešnost. Aplikacije preprečuje motnje in izboljša igranje mobilnih iger z namenskim vmesnikom in enostavno dosegljivim menijem. Frame Booster skrbi za gladko tekočo grafiko z naravnim videzom gibanja. Še bolje boste igrali, ko se Game Booster nauči vaših vzorcev uporabe in z njimi optimizira baterijo, temperaturo in pomnilnik. AI ne le za kamero, ampak tudi upravljanje delovanja vašega telefona.
Že od samega začetka je v programsko in strojno opremo telefona vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh ščiti najobčutljivejše podatke pred morebitnimi zlonamernimi in škodljivimi grožnjami. Galaxy A30s je opremljen z visokotehnološko biometrično avtentikacijo. Čitalnik prstnih odtisov na zaslonu prepozna vaš prstni odtis, zato ste edini, ki lahko pritisne in telefon odklene z eno preprosto potezo.
Grafični vmesnik One UI vam pomaga ohraniti pozornost na to, kar je pomembno za vas. Strojna in programska oprema delujeta vzajemno in nudita vsebino ter funkcije v dosegu vaših prstov, zato lahko do njih pridete hitreje. Telefon omogoča povezovanje na 2G/3G/4G omrežja, kot tudi Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac 2,4 G + 5 GHz, Wi-Fi Direct), Bluetooth in NFC. Prav tako je podprta satelitska navigacija GPS, Glonass, Beidou in Galileo. Podprta je tudi sinhronizacija z osebnim računalnikom preko Smart Switch.

Večkratna glavna kamera je sestavljena iz treh senzorjev (25.0 MP + 5.0 MP + 8.0 MP), kateri imajo zaslonko velikost F1,7 oziroma F2,2. Omogoča tudi samodejno ostrenje (PDAF) in 4x digitalno povečavo, žal pa nima optičnega stabilizatorja – ta je rezerviran za dražje modele. Opremljena je še z LED bliskavico. Ujemite vsakodnevne podrobnosti s 25-MP glavno kamero in veličastne panorame z 8-MP 123-stopinjsko ultra širokokotno kamero; s 5-MP globinsko kamero lahko med ostrenjem zameglite ozadje in tako poudarite glavni motiv. Z glavno kamero bodo tako spomini na vaša doživetja svetli in jasni, podnevi in ponoči. Globinska kamera s 5 MP omogoča spreminjanje zamegljenosti ozadja, preden posnamete fotografijo ali kasneje. Izostrite tiste motive, ki jih želite poudariti, ostalo preprosto zameglite. Za kakovostne nočne posnetke uporabite nočni način; z jasnimi in intuitivnimi grafičnimi navodili boste telefon uporabljali povsem naravno. Tako bodo fotografije videti kot profesionalne.
Sprednja selfie-kamera ima ločljivost 16MP in zaslonko F2,2 brez optičnega stabilizatorja. Ostrenje selfija pri tem nežno zamegli ozadje in vaš obraz se znajde v središču pozornosti. Obe kameri omogočata tudi video FHD ločljivosti (1920 x 1080) s hitrostjo 30 sličic na sekundo, kot tudi počasni (slow-motion) posnetek hitrosti 120 sličic na sekundo pri HD ločljivosti.

Samsung Galaxy A30s lahko kupite v T-2 Klubu že za 3500 točk in 24 obrokov po 8,50€. Vaš je lahko le nekaj klikov stran – naročila že sprejemamo.

Novosti

Uporabnikom T-2 televizije na voljo nadgrajen priporočilni sistem

Uporabnikom T-2 televizije smo v teh dneh ponudili nadgrajen personaliziran priporočilni sistem. T-2 televizija, ki je z zagonom priporočilnega sistema oktobra lani prilagojena vsakemu posameznemu uporabniku, tako dobiva še dodatno funkcionalnost, saj se uporabniku ob prižigu pod lastnim profilom na domačem zaslonu prikažejo dodatne prilagojene vsebine.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?