Arena Sport predstavlja AS Podkast

V začetku februarja smo lahko na vodilni športni televiziji Arena Sport spremljali že prvo studijsko oddajo V prvi vrsti, zdaj pa je na voljo tudi njihova prva epizoda AS Podkasta, ki zagotavlja še več športnih užitkov.

Kje ste fuzbalerji?!

V prva epizodi AS Podkasta, imenovani Kje ste fuzbalerji?! so se o nogometu pogovarjali že dobro poznani obrazi televizije Arena Sport. Izidor Kordič, Tine Zupan, Denis Šme in Nejc Vidmar so se med drugimi dotaknili zakulisja nogometa, dobrih in slabih trenerjev ter mentalitete klubov.  

AS Podkast

Sproščeno, osebno in udobno

Podkasti so v primerjavi s studijskimi oddajami veliko bolj sproščeni, udobni in omogočajo bolj osebno razpravljanje o nogometu. Novinarji, komentatorji in voditelji lahko v podkastu s pravo mero humorja stvari pokomentirajo skozi svoje oči. Piko na i k sproščenemu vzdušju doda še studio, ki spominja na domačo dnevno sobo.

Nova epizoda vsakih 14 dni

As Podkast bo z novimi epizodami, novo tematiko in novimi gosti izhajal vsakih 14 dni. Namenjen je vsem gledalcem in poslušalcem, ki iščejo več kot le klasične prenose tekem. Arena Sport želi svojim športnim navdušencem ponuditi globlji pogled v različne športe in lige, prikazati zanimive zgodbe in osebnosti in še mnogo več. 

AS Podkast

Ogled tudi v naši T-2 videoteki

Epizode AS Podkasta si lahko ogledate na platformah Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Amazon Music in Google Podcasts. Prav tako je ogled sproščenih in zabavnih pogovorov možen tudi v naši T-2 videoteki. AS Podkast s pomočjo sproščenih razprav o športnih temah ustvarja idealen prostor za vse ljubitelje športa.

Novosti

Titina odslej tudi v aplikaciji Viber

Titina združuje prijaznost, dostopnost 24/7 in enostaven način komunikacije preko aplikacije Viber.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?