Titina odslej tudi v aplikaciji Viber

Da bi našim naročnikom nudili še boljšo in hitrejšo podporo takrat, ko jo potrebujejo, smo našo virtualno asistentko Titino še nadgradili. Titina, že dobro poznana po svoji prijaznosti in izjemni pomoči na spletni strani, vam bo sedaj na voljo tudi preko priljubljene aplikacije Viber. 

Pokličite na 064 064 064 in pritisnite tipko 4. Preko sms sporočila boste kmalu dobili povezavo na Viber, kjer vam bo prijazna Titina priskočila na pomoč.

Vsi vemo kako je, ko nujno potrebujemo pomoč, a so ravno takrat vsi zasedeni. Sedaj to ne bo več problem. Ko boste potrebovali odgovor na vprašanje, preprosto pokličete na 064 064 064 in pritisnete tipko 4. Preko sms sporočila boste kmalu dobili povezavo na Viber, kjer vam bo Titina priskočila na pomoč. V primeru, da Titina še ne pozna odgovora, pogovor preko aplikacije Viber prevzame strokovni svetovalec. Tako bo vaša uporabniška izkušnja potekala hitro in nemoteno.

Z novo pridobitvijo želimo postati še bolj dostopni, hitri in učinkoviti pri zagotavljanju pomoči našim naročnikom. Titina združuje prijaznost, dostopnost 24/7 in enostaven način komunikacije tako preko spletne strani kot tudi preko aplikacije Viber. Za hitro pomoč in prilagojeno izkušnjo vsakemu uporabniku, je Titina odlična rešitev. Poklepetajte z njo tudi vi!

Obvestila

Presegli smo 200.000 mobilnih priključkov

Ponosni smo, da imamo že več kot 200.000 naročnikov na naših mobilnih storitvah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?