Presegli smo 200.000 mobilnih priključkov

Veseli in ponosni smo, da imamo že več kot 200.000 naročnikov na mobilnih storitvah! To za nas ni le številka, temveč rezultat trdega dela in predanosti celotne ekipe ter odsev zaupanja naših zvestih naročnikov. Dosežen mejnik nas navdaja s ponosom in hkrati spodbuja k nadaljnjemu razvoju in izboljšavam.

Več kot 200.000 naročnikov na mobilnih storitvah

Dosežen rezultat je potrditev, da smo na pravi poti k oblikovanju mobilne povezljivosti. Čeprav smo več kot ponosni na dosežek, to še ni naš cilj, ampak spodbuda, da smo lahko v prihodnje še boljši. Naša zavezanost kakovostnim storitvam, inovacijam in nadaljnjemu razvoju  mobilnih storitev je ključ do našega dolgoročnega uspeha.

Več kot 200.000 naročnikov na mobilnih storitvah

Želimo biti še boljši

Vemo, da nas na poti do cilja čaka še veliko priložnosti za rast in uspeh, zato bomo svoje storitve razvijali še naprej in svojim naročnikom omogočili še boljšo uporabniško izkušnjo

Obvestila

T-2: operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

T-2 je med ponudniki telekomunikacijskih storitev po podatkih najnovejše raziskave Episcentra znova prepoznan kot operater z najbolj zadovoljnimi naročniki.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?