T-2: operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Po podatkih najnovejše raziskave Episcentra, je T-2 spet prepoznan kot operater z najbolj zadovoljnimi naročniki. Vprašani v raziskavi so izpostavili predvsem zadovoljstvo z zanesljivimi storitvami interneta in televizije. 

Nedavna spletna raziskava, izvedena iz strani družbe Episcenter, je potekala na osnovi spletne ankete, kjer so preverjali zadovoljstvo uporabnikov s ponudniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu. V raziskavi so sodelovali uporabniki iz vseh starostnih skupin in iz različnih slovenskih regij. Ponosni smo, da je T-2 ponovno operater z najbolj zadovoljnimi naročniki ter velja za tehnološko napredno in inovativno podjetje s ponudbo kvalitetnih in zanesljivih storitev.

Zadovoljstvo s T-2 storitvami

T-2 naročniki so v raziskavi izpostavili visoko zadovoljstvo s storitvami T-2 televizije in interneta. Pri T-2 televiziji so najbolj zadovoljni z uporabo mobilne televizije, s kakovostjo slike in zvoka ter z bogato ponudbo dodatnih funkcij. Na področju interneta pa jih navdušujejo kvaliteta povezave, visoka hitrost interneta in brezhibno delovanje omrežja. 

Prijazna podpora in tehnična pomoč

Rezultati raziskave so pokazali, da je T-2 znova prepoznan kot operater z najboljšo podporo uporabnikom zaradi hitre odzivnosti, dostopnosti, strokovnosti in koristnosti podanih informacij s strani telefonske podpore. Na tem mestu so T-2 naročniki še posebej poudarili prijaznost T-2 operaterja. Prav tako so zadovoljni s tehnično podporo predvsem zaradi strokovnosti in prijaznosti serviserjev. 

T-2 najboljši v razmerju med kakovostjo in ceno storitev

Naročniki so tudi tokrat T-2 namenili najvišjo oceno v razmerju med kakovostjo, ceno in ponudbo storitev. Prav tako so zadovoljni s široko izbiro ponudbe storitev, ki jih T-2 ponuja in cenijo program zvestobe, ki jim omogoča številne ugodnosti.

Mag. Jure Dokl, vodja sektorja za upravljanje odnosov strankami v podjetju T-2, ob tem dodaja: 

Veseli nas, da je letošnja raziskava ponovno potrdila, da so naročniki T-2 še vedno nadpovprečno zadovoljni z našimi storitvami. Rezultati nedavne raziskave o zadovoljstvu naročnikov so pokazali, da T-2 še naprej ostaja vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji glede na zadovoljstvo uporabnikov. Naročniki T-2 so še posebej zadovoljni s hitrostjo in kakovostjo odpravljanja napak, prijaznostjo operaterjev ter razmerjem med ceno in kakovostjo storitev. To potrjujejo naslednji izsledki raziskave:

  • Največje zadovoljstvo s storitvami televizije in interneta: Naročniki T-2 so izrazili visoko stopnjo zadovoljstva s storitvami televizije in interneta. To potrjuje našo predanost zagotavljanju vrhunskih storitev in nenehnemu izboljševanju uporabniške izkušnje.
  • Vodstvo pri hitrosti in kakovosti odpravljanja napak: Naročniki T-2 so bili še posebej zadovoljni s hitrostjo in učinkovitostjo odpravljanja napak. To je ključnega pomena za zagotavljanje nemotenega delovanja storitev in zadovoljstva uporabnikov.
  • Izjemna prijaznost operaterjev: Naročniki so pohvalili prijaznost in strokovnost operaterjev T-2, tako v klicnem centru kot v poslovalnicah. To je odraz našega poudarka na zagotavljanju vrhunske storitve za stranke. Naročniki T-2 so bili najbolj zadovoljni tudi s področjem reševanja reklamacij.
  • Ugodno razmerje med ceno in kakovostjo: Naročniki T-2 so potrdili, da so storitve T-2 vredne denarja. Ponujamo široko paleto paketov po konkurenčnih cenah, ki ustrezajo različnim potrebam in proračunom.

V podjetju T-2 se bomo še naprej trudili za ohranjanje visoke ravni zadovoljstva naročnikov. Z nenehnim vlaganjem v kadre in procese, razvoj storitev in izboljšanje uporabniške izkušnje bomo še naprej zagotavljali vrhunske telekomunikacijske storitve za vse naše naročnike.

Zadovoljstvo T-2 naročnikov: največja nagrada in uspeh

Zaupanje in zvestoba, ki ju izkazujejo naročniki, sta najlepša pokazatelja uspeha, ki spodbujata T-2, da ostaja na poti nenehnega izboljševanja, vedno z osredotočenostjo na zadovoljstvo in potrebe svojih naročnikov. Rezultati raziskave so tako le še potrditev, da gremo v pravo smer in zagon, da smo v prihodnje lahko še boljši.

Še niste naš naročnik? Pišite nam in se prepričajte o kakovosti in zanesljivosti naših storitev ter prijaznosti naših svetovalcev!

Tehnologija

T-2 na vrhu fiksnih internetnih povezav v letu 2023

Ponosni smo, da je T-2 vodilni ponudnik v zagotavljanju hitre, odzivne in zanesljive internetne povezave.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?