T-2 na vrhu fiksnih internetnih povezav v letu 2023

V času, ko je povezljivost postala nepogrešljiv del našega vsakdana, je kakovostna in zanesljiva internetna povezava ključnega pomena. Francosko podjetje nPerf je predstavilo podatke, ki razkrivajo osupljive rezultate fiksnih internetnih povezav za slovenijo v letu 2023. Rezultati prikazujejo, da je T-2 v Sloveniji v preteklem letu prevzel vodilno vlogo med ponudniki fiksnih internetnih povezav. 

T-2 z najboljšo fiksno internetno povezavo v letu 2023

V analizi, ki je potekala od 1. januarja do 31. decembra 2023, so bili zajeti 17.204 testi internetne povezave v državi in prav ti so pokazali, da je T-2 ponudnik najhitrejših download hitrosti v Sloveniji s kar 185 mB/s. Prav tako je T-2 dosegel najnižjo zakasnitev v odzivnosti internetnih povezav (15ms), kar pomeni boljše delovanje spletnih vsebin in aplikacij. In na koncu je raziskava pokazala, da T-2 ponuja najhitrejšo upload hitrost v Sloveniji s kar 62 Mb/s. To pa je še kako pomembno za naročnike, da lahko brezskrbno nalagajo večje videoposnetke na internet. Rezultati potrjujejo, da imamo v Sloveniji visoko kakovost fiksnih internetnih povezav.

T-2 najboljši v zagotavljanju fiksnih internetnih povezav

Ponosni smo, da je T-2 prepoznan kot vodilni ponudnik v zagotavljanju hitre, odzivne in zanesljive internetne povezave. Še naprej se bomo trudili za naše naročnike in jim dali tisto kar potrebujejo- prijazen paket kakovosti, hitrosti in zaupanja.

*Povezava do raziskave: https://www.nperf.com/sl/

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?