Black Friday v T-2 Klubu

Če za konec leta načrtujete večje nakupe, ali za božične praznike želite obdarovati najbližje, naj vas opozorimo, da je nakupovalna mrzlica črnega petka tik pred vrati.

Vabljeni, da si že predčasno pogledate našo ponudbo, spodnjim kategorijam pa bomo namenili posebno pozornost pri oblikovanju popustov, ki bodo na voljo med 29.11. in 2.12.2019.

Se vidimo 29. novembra!

Vaš T-2 Klub

 

Nabor telefonov in dodatkov za vsak žep. Sansung, Xiaomi, LG, Huawei, Nokia in ostali.

Vsa računalniška oprema na enem mestu? Dobrodošli v svetu računalništva T-2, ki odgovarja na raznolike potrebe vseh članov družine.

V svoji ponudbi vam nudimo velik izbor televizijskih sprejemnikov različnih proizvajalcev: Samsung, Sony, LG, Philips, Vox, Fox.

Preverite orodje za vse letne čase in opremo za urejeno okolico vašega doma.

Opremite vaš dom z najsodobnejšimi izdelki bele tehnike.

Novosti

Top model meseca novembra: LG Q60

Vsi ljubitelji filmov o najslavnejšem agentu Njenega veličanstva, številki 007, vedno tudi kdo je »Q«. No, tokratni model meseca se tudi imenuje Q, Q60. No, v resnici prihaja iz razvojnega oddelka LG, ne iz Q-jeve delavnice.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?