Božične vsebine za vse generacije

Prišel je mesec obdarovanj in veselih pričakovanj. Mesec, ko si vzamemo čas zase in za svoje bližnje, ko nas obiščejo trije dobri možje in ko v kuhinjah zadiši po sveže pečenih piškotih ter drugih dobrotah.

Polepšajte si trenutke v pričakovanju božičnih praznikov in hladne večere izkoristite za uživanje ob odličnih božičnih filmih. Da bo izbira lažja, smo pripravili božično kategorijo filmov, med katerimi jih boste zagotovo našli vsaj nekaj, ki si jih še niste ogledali. Skrbno smo izbrali tudi veliko vsebin za naše najmlajše, da boste skupaj v novo leto vstopili dobre volje.

Kategorija bo dostopna med 1. in 31.12.2019, cena ogleda pa znaša le 1€.

Želimo vam nasmejan december in mirne božične praznike.

Vaš T-2

Novosti

Od zdaj naprej boste televizijo gledali drugače

Pozabite na iskanje vsebin na programih in videotekah. Televizijo glejte iz domačega zaslona. Ob vstopu v TV ima vsak od vas pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav vam.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?