Od zdaj naprej boste televizijo gledali drugače

Pozabite na iskanje vsebin na programih in videotekah. Televizijo glejte iz domačega zaslona. Ob vstopu v TV ima vsak od vas pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav vam.

Na levi strani domačega zaslona izbirate med že poznanimi možnostmi: Glej TV, TV programi, Videoteka in Moji posnetki, desno pa so po kategorijah razporejene vsebine:

  • Priporočamo (vsebine, ki ustrezajo vašim preteklim gledalskim navadam).
  • Ne zamudite (opomnik za prihajajoče vsebine, da jih ne boste zamudili).
  • Nazadnje gledano (programi in vsebine, ki ste si jih ogledali nazadnje).

Ljubitelji TV serij ste lahko navdušeni nad novimi kategorijami, saj T-2 televizija priporoča nove serije, ki ustrezajo vašemu okusu in žanru. V kategoriji Ne zamudite vas bodo vedno pričakala nova nadaljevanja, ki jih še niste pogledali. Prav tako velja za športne navijače, saj boste prihajajoče tekme našli na enem mestu.

Ena družina, več gledalcev

Vsak družinski član gleda drugačne vsebine. Nekateri prisegamo na znanstveno fantastiko in akcijo, spet drugi na dramo in komedijo. T-2 televizija vaše štiri najbolj gledane žanre razporedi po kategorijah, ki so prikazane na domačem zaslonu.

Žanrom sledijo še dodatne kategorije:

  • Nazadnje gledano
  • Trenutno najbolj gledano
  • Top oddaje tedna
  • Na mojih programih
  • Šport
  • Za otroke

T-2 televizija vam vse to omogoča, če si družinski člani ustvarijo svoj profil. Lahko ga ustvarite tudi otrokom in tako zagotovite razigrano in poučno gledanje televizije za vaše najmlajše. Starša pa si lahko svoj profil ustvarita, da se izogneta tipičnim vsebinam nasprotnega spola.

Priporočeno za vas

Po ogledu vam T-2 televizija predlaga nadaljni izbor vsebin. Če ste končali z ogledom filma, boste na seznamu videli predloge, ki žanrsko ustrezajo pravkar pogledani vsebini. Po končanem delu priljubljene serije, pa vam T-2 televizija priporoča nov del (če je na voljo) in pa žanrsko podobne serije.

Če ne veste, kaj bi gledali, vprašajte televizijo

Do podobnih vsebin istega žanra lahko dostopate kadarkoli. Na domačem zaslonu se postavite na vsebino, ki ste jo že pogledali. Potrdite s tipko ok in pod opisom vas bodo čakali novi predlogi.

Preklopite na program

Če želite takoj ob prižigu televizije gledati program, s tipko OK potrdite Glej TV. S puščico desno se prestavite v meni s priporočenimi vsebinami. Domači zaslon se samodejno izklopi po 15 sekundah in preklopi na zadnje predvajani program.

Novosti

Ustvari si profil - prihajajo novosti!

Letošnjo jesen bo T-2 televizija resnično postala televizija nove generacije. Za nami je 15 let razvoja vrhunskih rešitev in danes se lahko pohvalimo s televizijo prihodnosti, ki jo člani T-2 družine lahko gledamo že danes.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?