Dodajamo nova programa Hayat

V T-2 programske sheme dodajamo dva nova TV kanala Hayat Stil i život ter Hayat Love Box, kjer boste našli vse od spoznavanja kulinarike in kulture bosanskohercegovskih žensk pa vse do njihovih energičnih ljubezenskih ritmov. Na voljo bodo vsebine za vse okuse, za vso družino.

Hayat slavi že 30 let svojega oddajanja in v ta namen je za vse svoje gledalce pripravil dva nova TV kanala, ki obljubljata sveže in raznolike vsebine.

Hayat Stil i život

Je primarno namenjen ženskam, saj prikazuje bogate življenjske zgodbe bosanskohercegovskih žensk, predstavlja njihov slog življenja ter ob enem poudarja njihovo moč in raznolikost. Program ponuja kulinarična in kulturna doživetja ter obilo zabavnih oddaj. Zaradi zanimivih vsebin, ki jih ponuja program, je vsekakor namenjen tudi ostalim družinskim članom.

Hayat Love Box

Hayat Love Box je je tematski glasbeni program namenjen romantikom, ki združuje domačo, regionalno in tujo glasbo. Ponuja bogat izbor lahkotnejših melodij, balad in ljubezenskih pesmi. Program, kjer se srečata ljubezen in glasba je ustvarjen za vse tiste, ki cenijo čustvene in melodične ritme ter ponuja glasbeno izkušnjo, ki presega meje jezika in kulture. Program zagotavlja posebno doživetje in poskrbi, da na svoje najljubše melodije zaplešete tudi vi.

Nova programa bosta na voljo v shemah XL HD, Yugo paketu ter OTT Maxi. Poleg tega bosta imela tudi možnost 7 - dnevnega časovnega zamika, možnost snemalnika in ogleda na tv2go.

Obvestila

Obvestilo o izboljšavi mobilnega paketa Oranžni Mini

Uporabnike mobilnega paketa Oranžni Mini obveščamo, da s 1. 4. 2024 zvišujemo mejo zakupljenih enot podatkovnega prenosa v nacionalnem gostovanju.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?