Držimo pesti za naše orle

Konec marca se v dolini pod Poncami začenja finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Slovenska ekipa to zimo niza uspeh za uspehom, s podporo navijačev pa lahko v Planici tej sezoni postavi piko na i, zato že komaj čakamo njihove nastope na planiški velikanki.

Planiški spektakel bo, kot je že v navadi, potekal štiri dni, z vrhuncem v nedeljo. Prenose lahko spremljate v živo na programu RTV SLO 2.

24. marca ob 10.30 se bo planiški finale začel s kvalifikacijsko serijo za petkovo posamično tekmo, kjer bo nastopilo kar 13 naših skakalcev. Program se bo nadaljeval že 25. marca ob 13.30, ko bo na sporedu posamična tekma, v soboto, 26. marca ob 8.45 pa lahko spremljate še ekipno tekmo v smučarskih poletih, kjer so glavni favoriti prav naši orli.

V nedeljo, 27. marca ob 8.45 sledi še finale planiškega spektakla, kjer se bodo skakalci potegovali za veliki kristalni globus. Pričakujemo napeto finalno tekmo, saj bo o zmagovalcu odločal prav vsak meter in vsaka točka.

Zamudniki si lahko tekmovanja ogledate tudi s pomočjo časovnega zamika, kjer bomo posebej označili nastope slovenskih skakalcev. Pritisnite na modri gumb na vašem daljincu, ki odpre seznam TOP dogodkov in si hitro oglejte nastope slovenskih skakalcev ter druge najpomembnejše dogodke na tekmovanju. Še nimate časovnega zamika? Ugodneje ga lahko naročite v T-2 Klubu že za 800 točk in 1,25 € mesečno.

Skupaj navijajmo za naše!

Zabava

Najboljše vsebine meseca marca na T-2 TV

Drugi del marca prinaša nove televizijske premiere, napete serije in odlične filme. Med vsemi smo tudi tokrat pripravili izbor vsebin, ki se nam zdijo najbolj zanimive. Preverite še najnovejše športne podcaste v T-2 videoteki.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?