Športni namigi na T-2 TV

Za športne navdušence.

Za športne navdušence

Ste že pripravljeni na prenose kolesarskih dirk? V nadaljevanju preverite namige s katerimi boste vedno na tekočem z vsem najpomembnejšim dogajanjem v naslednjih dnevih.

Modri gumb - najboljši prijatelj med športnimi prenosi

Športnih tekmovanj bo v prihajajočih mesecih zares veliko, zato vas vabimo, da spoznate Modri gumb, ki prikaže vse TOP dogodke športnih prenosov. Označeni so dogodki, kot so nastopi slovenskih športnikov in odločilni trenutki posameznih tekem ter dirk.

 

Storitev TOP dogodki je na voljo vsem naročnikom TV časovnih funkcij brez doplačila.

Kje najdete modri gumb?

Modri gumb bo vedno pri roki - na T-2 daljincih je obarvan z modro barvo, na nekaterih novejših daljinskih upravljalnikih pa ga najdete na posebnem gumbu, ki je označen na sliki.

 

Mobilna televizija - tv2go - šport lahko vzamete s sabo

Se bojite, da boste na počitnicah zamudili najodmevnejše trenutke kolesarske dirke? Ne skrbite. Z mobilno aplikacijo Tv2go boste lahko spremljali svoje kolesarske favorite kar na plaži in se ob tem hladili z najljubšim koktejlom. Aplikacija deluje povsod po EU - potrebujete le internetno povezavo.

Zamujen začetek tekme? Oglejte si od začetka

Brez skrbi, s pomočjo časovnega zamika lahko tekme gledate od začetka, kadarkoli vmes ustavite in s pomočjo slikovnega traku nadaljujete z ogledom točno tam, kjer želite.

Nadaljevanja TV vsebine med prestavljanjem programov

Se vam je kdaj zgodilo, da ste med ogledom tekme ponesreči prestavili na drugi program?

Tudi za to imamo rešitev. Na T-2 daljinskem upravljalniku smo dodali možnost, da se lahko s pritiskom na tipko 0 ali WWW kadarkoli vrnete na zadnji gledan TV program. Z ogledom boste lahko nadaljevali točno tam, kjer ste preklopili na drugi TV program.

T-2 TV z vami tudi na dopustu

Odhajate na dopust? T-2 televizijo lahko vzamete s seboj, z njo pa tudi vse napete športne dogodke. Izkoristite mesec dni brezplačne uporabe in si zagotovite televizijske prenose povsod po EU.

Kaj vam pri T-2 ponujamo?

Pri nas vam ponujamo številne različne telekomunikacijske pakete, med katerimi boste zagotovo našli popolnega za vas in vaše potrebe!

Zakaj izbrati T-2 paket?

T-2 paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. 

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
   
 • Širok nabor dodatnih storitev
   
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
   
 • Prenos obstoječe telefonske številke
   
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Pridružite se najbolj zadovoljnim naročnikom, že 8. leto zapored.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?