Športni namigi na T-2 TV

Za športne navdušence.

Za športne navdušence

Ljubitelji športa že odštevamo dneve do začetka nogometnega prvenstva, ki predstavlja začetek pestrega športnega dogajanja v letošnjem poletju. Ste že pripravljeni na nastop vaših favoritov?

Modri gumb - najboljši prijatelj med športnimi prenosi

Športnih tekmovanj bo letos zares veliko, zato vas vabimo, da spoznate Modri gumb, ki prikaže vse TOP dogodke športnih prenosov. Označeni so dogodki, kot so gol, sodnikova odločitev, pa tudi priložnosti za zadetek in ostali odločilni dogodki. TOP dogodki so privzeto že vklopljeni, za tiste, ki si želite tekmo ogledati brez označenih dogodkov pa jih lahko seveda tudi izklopite v meniju TV vmesnika.

 

Storitev TOP dogodki je na voljo vsem naročnikom TV časovnih funkcij brez doplačila.

Kje najdete modri gumb?

Modri gumb je na T-2 daljincih obarvan z modro barvo, na nekaterih novejših daljinskih upravljalnikih pa ga najdete na posebnem gumbu, ki je označen na sliki. Ta gumb je potrebno pritisniti 2x, da se odprejo možnosti barvnih gumbov.

 

Zamujen začetek tekme? Oglejte si od začetka

Brez skrbi, s pomočjo časovnega zamika lahko tekme gledate od začetka, kadarkoli vmes ustavite in s pomočjo slikovnega traku nadaljujete z ogledom točno tam, kjer želite.

Nadaljevanja TV vsebine med prestavljanjem programov

Se vam je kdaj zgodilo, da ste med ogledom tekme ponesreči prestavili na drugi program?

Tudi za to imamo rešitev. Najprej pritisnite tipko 0 ali WWW, da se vrnete na zadnji gledan TV program, nato pa pritisnite gumb za hitro prevrtavanje na daljinskem upravljalniku. Z ogledom boste lahko nadaljevali točno tam, kjer ste preklopili na drugi TV program.

Mobilna televizija - tv2go - Nogomet lahko vzamete s sabo

Boste ravno med nogometnim prvenstvom na dopustu? Prenose tekem si lahko ogledate tudi preko mobilne aplikacije tv2go, povsod po EU. Prav tako lahko preko tv2go nadaljujete z ogledom, kjer ste ustavili predvajanje na drugi napravi.

Vrhunski televizorji v T-2 klubu

Za še boljše doživetje športnega poletja si oglejte še posebno ponudbo odličnih televizorjev v T-2 klubu. Nakup je na voljo tudi do 36 obrokov.

Preverite ponudbo televizorjev v T-2 Klubu

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?