Vzemite T-2 TV na dopust

Svoje počitnice, dopust ali le kratek vikend oddih lahko popestrite tudi v družbi T-2 televizije. Razvili smo jo z mislijo na vse, ki se radi razvajamo v družbi svojih najljubših TV serijlegendarnih in najnovejših filmov ali pa preprosto želimo preko televizije izvedeti, kaj se dogaja po svetu. Imate vikend? Vzemite T-2 s seboj!

Že kar nekaj časa pri T-2 ponujamo možnost naročila samostojne pretočne televizije, ki za delovanje potrebuje le stabilno internetno povezavo kateregakoli ponudnika v Sloveniji in vsej Evropski uniji. Preko samostojne T-2 TV lahko spremljate odmevne športne prenose, najboljše filmske uspešnice in sveže serije.

Komu je namenjena samostojna T-2 TV?

Namenjena je prav vsakomur, saj ponuja široke možnosti prilagajanja vašemu osebnemu okusu. Na voljo so najboljši filmski programi, atraktivni športni programi ter priljubljeni programi, tako v slovenskem kot v tujih jezikih. Samostojno T-2 TV lahko naročite, če že uporabljate T-2 storitve, prav tako pa tudi vsi, ki storitev pri nas nimate naročenih. Povabite še svoje prijatelje in skupaj uživajte v pestri ponudbi T-2 TV.

Kakšno omrežje potrebujem za delovanje?

Da boste lahko spremljali vsebine na T-2 televiziji morate zagotoviti stabilno internetno povezavo. Priklopite lahko internet kateregakoli slovenskega ponudnika, priklop pa je mogoč tudi na vse ponudnike interneta v Evropski uniji.

Kakšen je ustrezen televizor za T-2 TV?

Priljubljene vsebine lahko spremljate preko aplikacije T-2 TV, ki smo jo ustravili prav za pametne televizorje. Deluje na televizorjih z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense) ter na Apple TV in na Amazon Fire TV.

Kaj pa, če nimam pametne televizije?

Brez skrbi, s pomočjo naprav kot so Xiaomi Mi TV Box, Amazon Fire TV Stick ali Googlovega Chromecast-a lahko svoj televizor spremenite v pametnega. Cene teh napravic se gibljejo med 80 - 90 € in tako ugodneje omogočijo televizorjem občutno več funkcij. Preko Chromecast lahko sicer uporabljate le mobilno televizijo T-2 tv2go.

Kako naročim storitev T-2 TV?

Naročilo za samostojno storitev T-2 TV oddate na spletni strani https://tv.t-2.net/ ali s klikom na spodnji gumb "Preizkusite".

Kako plačam uporabo?

Samostojna T-2 TV je predplačniška TV platforma, kar pomeni, da na dan naročila mesečni znesek poravnate s plačilno kartico. Uporaba je prvi mesec brezplačna, nato pa je za nadaljno uporabo potrebno plačilo. Plačilo lahko opravite s karticami Visa, Mastercard ali Maestro. Plačilo se mesečno izvede samodejno, kot smo že vajeni pri drugih ponudnikih pretočne televizije.

Kaj je še dobro vedeti?

Uporaba T-2 TV je idealna za vikende, kamp prikolice ter druge lokacije, kjer običajno ne naročamo TV storitev. Tudi med uporabo v tujini je mesečni znesek, ki ga namenite za T-2 TV enak kot v Sloveniji. Če boste T-2 TV uporabljali v tujini vam svetujemo, da povezavo z internetom zagotovite preko lokalnih ponudnikov interneta s predplačniškimi mobilnimi karticami z zakupljenim podatkovnim prenosom ali Wi-Fi omrežjem, ki je morda na vaši lokaciji. Odsvetujemo uporabo mobilnega prenosa podatkov, saj lahko televizijski program hitro porabi vse količine mobilnega interneta, kar lahko predstavlja večji strošek na računu za vaš mobilni telefon. V tujini tako preko zakupljenega prenosa podatkov, ki ga imate na vašem mobilnem telefonu priporočamo ogled le kratkih video vsebin. Med počitnikovanjem na območju Slovenije pa lahko svoj mobilni telefon uporabite za povezavo s televizorjem, če imate seveda dovolj zakupljenih količin mobilnega interneta

Mnogi tuji operaterji na bolj počitniških destinacijah, prav za ta namen ponujajo nakup SIM kartic s tedenskim zakupom prenosa podatkov z zadostnimi količinami za ogled TV. Če se boste odločili za povezavo preko mobilnega interneta lokalnih ponudnikov, vam svetujemo nakup mobilnega usmerjevalnika. Na ta način boste svoj televizor najlažje povezali s spletom.

Naročniki T-2 paketne ponudbe, ki že vsebuje storitve televizije pa imamo v svojih naročniških paketih že vključeno mobilno aplikacijo T-2 tv2go, ki deluje na pametnih mobilnih telefonih, tablicah in osebnih računalnikih. Aplikacija deluje tudi v vseh državah EU.

Obvestila

Mobilni paket Svet - za vse, ki radi potujete

Mobilne podatke v tujini lahko še ugodneje uporabljate v nekaterih državah v tujini. Pripravili smo dva paketa, ki ju lahko enostavno vklopite s poslanim SMS sporočilom. Preverite.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?