Dune: Peščeni planet, 2. del: Filmska uspešnica prihaja na Max

Filmska uspešnica Dune: Peščeni planet, 2. del bo premierno predstavljena 21. maja na novi pretočni platformi Max in 2. junija ob 20. uri na kanalu HBO 2.

Epska zgodba se nadaljuje

Nadaljevanje epske zgodbe nas popelje skozi mitsko potovanje Paula Atreida, ki se zaveže maščevanju zarotnikom, ki so uničili njegovo družino, ob tem pa se sooča z izbiro med ljubeznijo in usodo vesolja. 

 Peščeni planet, 2. del prihaja na Max.

Zvezdniška zasedba, ki prikazuje globino zgodbe

V filmu nastopajo izjemna imena, kot so oskarjev nominiranec Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling in Javier Bardem.

Začutite moč igralske zasedbe, ki prikazuje globino zgodbe. Celotna ekipa producentov z režiserjem Denisom Villeneuve in scenaristom Jonom Spaihtsom na čelu, so skrbno oblikovali vsak vidik filma, ki bo navdušil tako oboževalce kot tudi nove gledalce.

Napovednik, ki odkriva le košček velikega in čudovitega sveta 

Dune: Peščeni Planet, 2. Del obljublja nepozabno potovanje, kjer se bomo soočili z izzivi, ki jih prinašajo ljubezen, usoda in boj za preživetje. Z izjemno zasedbo in ustvarjalno ekipo za kamero lahko pričakujemo izjemno filmsko doživetje, ki bo zadovoljilo tako ljubitelje serije kot tudi tiste, ki se z zgodbo srečujejo prvič. Pripravite se na nepozabno potovanje, ki bo vzbudilo navdušenje in pustilo pečat v zgodovini filmske umetnosti.

Zabava

Maj na programih T-2 televizije

Mesec maj na televizijske zaslone prinaša bogat izbor vsebin, ki vas utegnejo zanimati. V pestri ponudbi boste našli vse: šport, glasbo ter odlične filme in nove serije. V maju smo za vas izbrali še TOP film, ki si ga lahko ogledate brezplačno.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?