Maj na programih T-2 televizije

Mesec maj na televizijske zaslone prinaša bogat izbor vsebin, ki vas utegnejo zanimati. V pestri ponudbi boste našli vse: šport, glasbo ter odlične filme in nove serije. V maju smo za vas izbrali še TOP film, ki si ga lahko ogledate brezplačno.

TOP film meseca

Disident: Novinar Washington Posta Jamal Khashoggi je kritiziral svojo ljubljeno Savdsko Arabijo in politiko prestolonaslednika princa Mohammeda bin Salmana. 2. oktobra 2018 je Khashoggi vstopil v savdski konzulat v Istanbulu in nikoli ni prišel ven. Njegova zaročenka in disidenti po vsem svetu so zdaj prepuščeni, da poiščejo in sestavijo sledi njegovega brutalnega umora in v svojem iskanju resnice razkrijejo globalno prikrivanje, ki ga je zagrešila njegova ljubljena država. Film si v novembru lahko ogledate brezplačno!

Premiere na programu Epic Drama

Archie: Bristol leta 1911: ko oče mlademu Archieju Leachu pove, da mu je umrla mama, Archie v akrobatski skupini najde svojo novo družino. Z njimi odpotuje na nastop v New York, nato pa se odpravi v Hollywood, kjer si čedni fant nadene novo ime - Cary Grant. Vse gre kot po maslu, dokler ne prejme nepričakovanega telefonskega klica svojega očeta ... Leta 1962 se mednarodni filmski zvezdnik Cary Grant že tretjič ločuje, ko začne osvajati lepo, mlado igralko Dyan Cannon, ki postane njegova četrta žena in mati njegove edinke Jennifer. Mu bo očetovstvo končno prineslo mir? Prvi del lahko gledate 10. maja.

Maigret: Po knjižni predlogi Georgesa Simenona na ekrane prihaja nova priredba zgodb priljubljenega knjižnega junaka - francoskega detektiva Julesa Maigreta, ki ga upodablja Rowan Atkinson. V 2. sezoni serije sredi noči v oddaljeni vasici umorijo judovskega preprodajalca diamantov, sosed Carl Anderson pa postane eden od osumljencev. Maigret preiskuje tudi naključna umora grofice in plesalke ter odkrije temno skrivnost, ki je povezovala njuni življenji v času bivanja v Grand hotelu v Nici. Glejte drugo sezono na Epic Drama.

Program Epic Drama je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Novosti na HBO:

Trinajst življenj: Film temelji na resnični zgodbi, ki je pretresla svet, in prinaša vznemirljivo pripoved o reševanju fantovskega nogometnega moštva iz jame Tham Luang na Tajskem, potem ko so zaradi močnega dežja in poplav ostali ujeti pod zemljo. S pomočjo najbolj izurjenih potapljačev na svetu se odvije mučna reševalna misija, v kateri zablesti pogum na najvišji ravni in ki vnovič dokazuje moč človekovega duha. Premiera bo 12. maja na HBO.

In kralj reče, kako fantastičen stroj: Filmska ustvarjalca Axel Danielson in Maximilien Van Aertryck (Ten Meter Tower, Jobs For All) vnovič usmerjata svoje kamere neposredno v družbo. Tokrat zato, da bi raziskala, razložila in razkrila, kako se je naša nenadzorovana obsedenost s podobo stopnjevala in spremenila človeško vedenje. Film opisuje, kako smo v vsega 200 letih prišli od zajetja podobe dvorišča do več milijard evrov vredne industrije slik. Z eksluzivno uporabo arhivskih in najdenih posnetkov film uporablja isti medij, ki ga preučuje, s pomočjo samorefleksivne in nepopisno zabavne montaže. Premiera bo 16. maja na HBO. 

Eurosport - Giro D'Italia 2024

Giro d'Italia 2024, ki poteka že 107. leto, se je 4. maja začela v Torinu in se bo sklenila z zaključno krožno etapo okoli Koloseja v Rimu v nedeljo, 26. maja. Trasa obsega 3.321,2 kilometrov in vključuje 42.900 metrov vzpenjanja v 21 dneh dirkanja.

Prestižna kolesarska dirka po Italiji je preizkus vzdržljivosti in spretnosti za najboljše kolesarje sveta, saj morajo premagati raznolike izzive, ki jih prinaša razgiban teren italijanske pokrajine. Od zahtevnih vzponov v Dolomitih do hitrih in tehnično zahtevnih spustov, vsak dan dirkanja kolesarje postavlja pred nove preizkušnje.

Prenose vseh etap lahko spremljate na programu Eurosport, ki je na voljo vsem naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

Od podrtije do čudovite hiše: Italija - na programu HGTV

Slavni par Dave in Jenny Marrs odpotujeta v Italijo, da bi se lotila svojega največjega projekta doslej, z namenom pomagati prijateljem, ki so svoje življenjske prihranke vložili v najem toskanske podeželske hiše. Premiera bo 16. maja na programu HGTV, ki je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Programi Viasat

Rim proti Egiptu​: Čaka nas spopad titanov, saj se bosta na kanalu Viasat History pomerila stari Egipt in stari Rim. Obe obdobji sta oblikovali svet, kot ga poznamo danes. Medtem, ko so bili stari Egipčani vešči matematiki in so njihovi koncepti izračuna površine ter prostornine še danes v uporabi, ne bi imeli niti cestnih omrežij in vodnih sistemov brez Rimljanov. V poklon in čast obema civilizacijama predstavljamo dva povsem nova dokumentarca: 'Izgubljeni zvitki Vezuva' in 'Egipčanske grobnice: arhitekt piramid Imhotep'. Prisluhnemo kraljicam Egipta in rimskim vojakom, se poglobimo v njihova razkošna življenja in nemirne čase ter občudujemo inženirske podvige piramide v Gizi in rimskih mestnih struktur. Od velikanov Nila do pokopanih skrivnosti Pompejev odkrijte zapuščino dveh legendarnih civilizacij. Vsako soboto in nedeljo na Viasat History.

Skrivnosti Tretjega rajha: Maja bosta premierno na sporedu dve revolucionarni dokumentarni seriji. V oddaji 'Skrivna nacistična znanost' odkrivamo manj znana prepričanja, grozodejstva in poskuse nacističnega režima, kot so njihova obsedenost z zemljo, poskusi spreminjanja barve oči ljudi in spreminjanje komarjev, ki prenašajo malarijo, v biološko orožje. V oddaji 'Pravica v rokah nacizma' skušamo ugotoviti, kako je Hitlerju uspelo ustvariti sistem, v katerem so bili nacistični vojni zločini glede na nemško zakonodajo dejansko povsem zakoniti. Poleg obeh premier smo za delavnike zvečer izbrali dokumentarce o 2. svetovni vojni, ki razkrivajo resnico in skušajo osvetliti premalo raziskane vojne teme, kot so npr. nedolžni Nemci, ki so živeli pod nacističnim režimom; vloga Vatikana med vojno; nedavno odkrita pisma Otta Franka (očeta Ane Frank) in nešteto zamolčanih zgodb o Judih, ki so se junaško upirali nacistični oblasti v taboriščih, gozdovih in getih. Vsak delovnik na Viasat History.

Nedelje, posvečene silam narave: Odpravljamo se na raziskovanje resničnih moči narave v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ogledamo si grozljive gozdne požare, ki so leta 2019 zajeli Avstralijo; seizmične skrivnosti prelomnice Sveti Andrej in brbotajočo naravo spečih evropskih vulkanov. Bodite priča besu orkanov, tornadov, vročinskih valov in poplav po vsem svetu v premieri dokumentarca 'Skriti vulkan: Izbruh iz brezna', ki pripoveduje o burnem izbruhu vulkana Hunga Tonga-Hunga Ha'apai leta 2022. Poglobite se v najbolj kataklizmične dogodke na Zemlji, od azijskih monsunov do orkanov v Severni Ameriki in spečih evropskih velikanov, ter odkrijte naravne sile, ki dan za dnem oblikujejo in spreminjajo naš svet. Vsako nedeljo na Viasat Nature.

Milijardo dolarjev vredne gradnje: Na kanalu Viasat Explore se osredotočamo na kolosalne gradbene projekte. V oddaji Gradnja milijardo funtov vredne križarke spremljamo ekipo inženirjev, ki gradi eno največjih, najbolj razkošnih in tehnološko najnaprednejših ladij za križarjenje na svetu. Nato se poglobimo še v osrčje avstralske urbane krajine z oddajo Avstralska podzemna mega-železnica, ki prikazuje gradnjo pionirskega, popolnoma avtomatiziranega sistema podzemne železnice skozi obdobje petih let. Oglejte si izjemno raziskovanje ambicij, spretnosti in iznajdljivosti v ozadju teh izjemnih podvigov. Vsak četrtek na Viasat Explore.

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Passion X: Nov TV paket za odrasle

Pri T-2 smo pripravili svežo novost za vse ljubitelje vrhunskih vsebin za odrasle. Passion X je popoln paket za vse, ki si želite še več zabave in kakovostnih vsebin za odrasle.

Da boste odkrili vse, kar Passion X ponuja, smo v mesecu maju vsem naročnikom brezplačno odprli paket. Tako boste lahko spročeno uživali v nepozabnih trenutkih zabave. 

 

 

Želimo vam prijetno gledanje!

Zabava

Evrovizija 2024: Raiven predstavlja zgodbo o Veroniki

Kdo bo zmagovalec Evrovizije 2024? Ne zamudite prvega predizbora, ki bo 7. maja ob 21.00 in bodite priča vznemirljivemu glasbenemu tekmovanju.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?