Evrovizija 2024: Raiven predstavlja zgodbo o Veroniki

Pred vrati je novo tekmovanje za pesem Evrovizije 2024, ki se bo letos odvijalo v mestu Malmő na Švedskem. Ne zamudite prvega predizbora 7. maja, kjer bo nastopila tudi naša izjemna predstavnica Raiven. 

Veronika na Švedskem

Pevka in umetnica Raiven že nestrpno odšteva ure do nastopa, s katerim želi deliti globoko sporočilo in temačno zgodbo Veronike Deseniške. Njen nastop bo poudarjal naravnost, ki se bo odražala tako v sami izvedbi kot tudi v scenografiji.

Evrovizija 2024

Pot do finala na TV SLO 1

Prvi predizbor bo na sporedu že jutri, 7. maja, ob 21.00, kjer se bo predstavilo prvih 15 držav, med njimi tudi Slovenija. Drugi predizbor bo potekal dva dni kasneje, 9. maja, prav tako ob 21.00, kjer bodo na oder stopile še preostale tekmovalne države. V finale se bo uvrstilo 20 držav iz obeh predizborov, skupaj s tistimi, ki že imajo zagotovljeno mesto v finalu. Finale si boste lahko ogledali 11. maja, ob 21.00, kjer bo znan zamagovalec Evrovizije 2024.

Evrovizija 2024

Ženstvenost in skrivnostnost

Raiven želi s svojo pesmijo Veronika izpostaviti ženstvenost in skrivnostnost zgodbe, ki je še danes zelo aktualna. Kljub tremi in vznemirjenju, si želi uprizoriti nastop, na katerega bo ponosna in s katerim bo izpolnila vsa svoja pričakovanja.

Zabava

Spoznajte rokometni podkast Roling

Spremljajte nov rokometni podkast Roling, ki vam bo predstavil še neodkrite trenutke v svetu rokometa.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?