Evropsko prvenstvo v rokometu na Areni Sport

Na prihajajočem evropskem prvenstvu na Madžarskem in Slovaškem 2022 bo za dvig temperatur skrbela tudi slovenska moška reprezentanca, ki ima visoke cilje. Tekmovanje boste lahko v celotni spremljali na športni televiziji Arena Sport, kjer pripravljajo do 6 prenosov dnevno, seveda pa tudi prenose vseh tekem slovenske reprezentance s spremljevalnim programom.

Slovenci bodo tekmovalno pot pa začeli v skupini A:

  • v četrtek, 13. januarja, ob 17.30, proti Severni Makedoniji - na Arena Sport 1,
  • v soboto, 15. januarja, ob 20.00, proti Danski - na Arena Sport 1,
  • v ponedeljek, 17. januarja, ob 17.00, proti Črni gori - na Arena Sport 1. 

Vir: Arena Sport Slovenija

Ob tej priložnosti bo z nami strokovni komentator Vid Kavtičnik. Pripravili bodo kar nekaj zabavnih vsebin z reprezentanti, ki jih bodo gledalci spremljali pred tekmami. Organizirali so tudi studijska javljanja z gosti, komentatorji in novinarji s terena ter zanimive prispevke in aktivacije za gledalce. Pred tekmami slovenske reprezentance bo v trenerskem kotičku analizo nasprotnika pripravljal Branko Tamše. 

Program Arena Sport 1 najdete v programskih shemah M, L, ter XL HD.

Želimo, da Slovenija tudi tokrat diha kot eno in ponosno spodbuja naše športnike, zato se veselimo prihodnjih tednov v navijaškem rokometnem vzdušju. Gremo, Slovenija!

Zabava

Nagrada MM oglaševalski akciji podjetja T-2

Pretekle dni je v okviru strokovne revije Marketing magazin potekalo glasovanje za najboljšo oglaševalsko kampanjo preteklega leta. Izbor najboljših 10 je izmed 194 oglasov izbralo uredništvo Marketing magazina, med najboljšo deseterico pa je zmagovalca z glasovanjem izbralo občinstvo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?