Filmske uspešnice, nominirane za Oskarja na T-2 TV

Bliža se podelitev Oskarjev 2024. Ob tej priložnosti bomo v tednu med 5. in 10. marcem omogočili ogled nominiranih ali nagrajenih filmov v T-2 videoteki za le 0,99€ za posamezen ogled.

V nedeljo 10. marca bo v Los Angelesu potekala že 96. podelitev oskarjev, kjer bodo nagrajencem podelili prestižne zlate kipce. Da bo čakanje na podelitev lažje, smo v naši T-2 videoteki pripravili posebno kategorijo Oskarjevci. Tukaj boste našli filme za vsak okus, ki so bili nominirani ali nagrajeni z Oskarjem.

Kategorija Oskarjevci bo na voljo med 5. in 10. marcem v naši T-2 videoteki. Izbrane naslove vaših najljubših filmov si lahko ogledate za le 0,99€ za posamezen ogled. Hkrati pa boste na svojem domačem zaslonu našli izbrane TV vsebine, ki se navezujejo na Oskarje.

Za vse, ki imate radi malo drame, sta na voljo novejša filma ZDA proti Billie Holiday in Izgubljena hči ter zgodovinski filmi kot sta Greben rešenih in 12 let suženj. Z romantiko vam bosta postregla filma Za dežjem posije sonce in Pariz lahko počaka, v svet plesa in glasbe pa vas popelje romantični film Dežela La La. Na svoj račun boste prišli tudi vsi ljubitelji kriminalk kot je Ves denar sveta in napetih akcij kot sta Letalo prekletih ter Pravičen umor

Teden Oskarjev bo zopet napet in poln presenečenj. Zato vas vabimo, da z nami doživite čar vzdušja, ki ga prinaša slavnostni dogodek. Zavrtite si najljubši film iz naše T-2 videoteke in ne zamudite podelitve Oskarjev 2024.

Želimo vam prijetno gledanje! 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?