Igra prestolov bo dobila epilog

Še pomnite, kaj ste počeli 17. aprila 2011? Glede na to, da prebirate tale članek, obstaja velika verjetnost, da ste na HBO gledali premierno epizodo serije Igre prestolov.

Ustvarjalci serije obljubljajo, da bo zadnja, 8. sezona serije, ki je podrla nešteto rekordov, najboljša in najbolj epska doslej. Kako tudi ne, če še vedno ostaja odprto vprašanje, kdo bo zasedel železni prestol.

Sodeč po spletnih statistikah si največ ljudi na vročem stolu želi videti Jona Snowa, teorij pa se je po izzidu napovednikov nabralo že toliko, da bi lahko napisali novo knjigo.

Emilia Clarke, ki v seriji igra Daenerys, je v enem izmed intervjujev dejala, da so posneli toliko materiala na toliko koncih sveta, da tudi igralci sami ne vedo, kakšen bo dejanski zaključek zgodbe.

Najbolje, da času pustimo čas, se do 15. aprila zvečer, ko bo na HBO 1 ob 20:00 na sporedu 1. epizoda 8. sezone, dobro založimo s pjačo in jedačo in preprosto uživamo.

Če pa ste bolj drzne narave, vas vabimo, da se prijavite na izziv T-2 Igra prestolov in se potegujete za mamljive nagrade.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?