T-2 Igra prestolov

Si upate napovedati, kdo bo po 8. sezonah nepredvidljivih dogodkov zasedel železni prestol? Za odgovor bomo morali še malce počakati, zato smo v sodelovanju s HBO Adria pripravili T-2 Igro prestolov, kjer se lahko potegujete za mikavne nagrade.

Kako se prijavim?

Prijavite se tako, da izpolnite kontaktni obrazec. Izmed vseh prijav bomo 15.4.2019 ob 14:30 izžrebali 2 srečneža, ki bosta prejela glavni nagradi. Nagrade bomo podelili na družabnih omrežjih Facebook in Instagram.

Nagradni sklad:

Prva nagrada:
1x 50 palčni TELEVIZOR LG LED LCD, v vrednosti 652 EUR z DDV.

Druga nagrada:
1x Mobilni telefon Sony Xperia 10 črna, dual sim, v vrednosti 317 EUR z DDV.

Nagradna vprašanja:

Pravilno boste morali odgovoriti na tri nagradna vprašanja, namige lahko najdete v T-2 magazinu.

Opombe

Pravila nagradne igre si lahko preberete na tej povezavi.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?