Igra prestolov T-2

Si upate napovedati, kdo bo po 8. sezonah nepredvidljivih dogodkov zasedel železni prestol? Za odgovor bomo morali še malce počakati, zato smo v sodelovanju s HBO Adria pripravili T-2 Igro prestolov, kjer se lahko potegujete za mikavne nagrade.

Kako se prijavim?

Za sodelovanje v nagradni igri T-2 Igra prestolov izpolnite spodnji obrazec. Več o poteku nagradne igre si lahko preberete na tej povezavi.

Kaj mi prinese zmaga za prestol?

Prva nagrada:
1x 50 palčni TELEVIZOR LG LED LCD, v vrednosti 652 EUR z DDV.

Druga nagrada:
1x Mobilni telefon Sony Xperia 10 črna, dual sim, v vrednosti 317 EUR z DDV.

Za udeležbo v nagradni igri je potrebno izpolniti vsa polja z osebnimi podatki

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen segmentiranega in nesegmentiranega trženja preko več komunikacijskih poti. Jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih osebnih podatkov ter soglašam, da družba T - 2, d.o.o. s tem obrazcem posredovane osebne podatke obdeluje za namen izvedbe nagradne igre, obveščanja nagrajencev o rezultatu žrebanja ter o informacijah vezanih na podelitev nagrad, za namen objave nagrajencev na spletni strani družbe T – 2, d.o.o., na njeni Facebook in Instagram strani in zaradi davčnih razlogov. Z oddajo obrazca prav tako podajam izrecno soglasje k snemanju in objavi videoposnetka izvedbe drugega dela nagradne igre, ki bo obsegala tekmovanje izžrebancev ter objavo zmagovalcev tekmovanja, in sicer na spletni strani Facebook in Instagram družbe T – 2, d.o.o. Z udeležbo v nagradni igri potrjujem sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre, ki so objavljeni na spletni strani http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Seznanjen sem, da soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem s pisnim obvestilom na naslov T-2 d.o.o., Verovškova 64a, Ljubljana. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov je dostopnih v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Organizator nagradne igre je družba T – 2, d.o.o., Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana. Nagradna igra bo potekala od dne 22.03.2019 do vključno dne 15.04.2019.

Opombe

Pravila nagradne igre si lahko preberete na tej povezavi.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?