Izžrebali smo nagrajenko za mobilni telefon LG Q60

Med 14.12.2019 in 31.1.2020 je potekala nagradna igra Obiščite T-2 v Velenjki. Izmed vseh sodelujočih smo izžrebali nagrajenko, ki prejme mobilni telefon LG Q60.

Cvetka Stamol iz Velenja, čestitamo!

Novosti

Top model meseca februarja: Huawei P30 lite

V tretje gre rado, vsak tako pravijo. In res se Huawei P30 Lite tako dobro prodaja, da smo ga še tretjič po juliju in oktobru 2019 uvrstili na mesto TOP modela meseca v T-2 Klubu. Gre resnično za uporabniku in žepu prijazen model – cena bo tokrat še nižja kot v prejšnjih akcijah. Če omenimo samo odličen zaslon s tehnologijo LTPS IPS ter odlično foto-kamero P30 Lite za svoj razred res ponuja veliko.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?