Jesen v družbi naše T-2 televizije

Prvi dnevi oktobra prinašajo pisano in raznoliko izbiro TV vsebin, ki si jih lahko ogledate na naši T-2 televiziji. Napeti filmi, priljubljene serije in zanimive zgodovinske oddaje bodo poskrbeli za vsak okus našega gledalca. Vzemite si trenutek zase in skupaj z nami odkritje najnovejše filmske uspešnice. Vsi naši uporabniki pa ne spreglejte tudi brezplačnega TOP filma meseca.

TOP film meseca

Mama Mafia:Osamljena mama iz predmestja, ki podeduje mafijski imperij svojega dedka, odpotuje vse do ruralne Italije, saj je izbrana za novo voditeljico ene največjih kriminalnih združb na svetu. Tako se spusti v posel, katerega ne razume, pri tem pa ji ne pomaga niti dejstvo, da še nikoli ni bila na evropskih tleh, niti znanje o mafiji, ki ga je pridobila z gledanjem slabih televizijskih oddaj in filmov. Zelo hitro in dobro se bo morala naučiti prav vsega, če bo želela, da jo sprejmejo kot neusmiljeno mafijsko šefico in da bi postala MAMA MAFIA. 

Jesenski večeri na TV 1000

Tematski blok: Noč čarovnic: Ste že pripravljeni na Noč čarovnic? Za vas imamo številne nove premiere, ki pokrivajo najrazličnejše grozljive teme. Vse od ene najbolj krvavih grozljivk vseh časov, Zlobni mrtveci iz leta 2013, do skrivnostnih duhov, ki strašijo po vasi v filmu Megla, srhljivih klicateljev v filmu Ko pokliče tujec in z demonom obsedene študentke v Hudič v Emily Rose. Udobno se namestite na kavč in si privoščite ogled napetih grozljivk vsak delovnik zvečer na TV 1000.

Zlobni mrtveci: Priredba kultne grozljivke Zlobni mrtveci iz leta 1981 opisuje zgodbo petih prijateljev, ki se odpravijo v osamljeno kočo, da bi pomagali prijateljici Mii. Napeto postane, ko odkrijejo Knjigo mrtvih in tako nehote prikličejo speče demone, ki živijo v bližnjih gozdovih. Demoni začnejo zaporedoma obsedati mlade, vse dokler ne ostane nedotaknjen le eden, ki se mora boriti za preživetje. Nadnaravno in zapleteno zgodbo si oglejte 4. oktobra na TV 1000.

Mesečina: Drama spremlja življenje mladega temnopoltega homoseksualca Chirona, ki odrašča v surovi soseski Miamija. Najprej vidimo Chirona z vzdevkom Mali pri njegovih desetih letih, ko ga pod okrilje vzameta dobrosrčni kubanski preprodajalec mamil in njegovo dekle. Nato Chiron v najstniških letih raziskuje svojo spolnost in se zaljubi v tesnega prijatelja. V zadnjem poglavju spremljamo Chirona v njegovih dvajsetih letih, ko se ponovno poveže z obrazi iz svoje preteklosti. Film bo na voljo za ogled 7. oktobra na TV 1000.

Brata: Stotnik Sam Cahill se podaja že na četrto vojaško odpravo, za seboj pa pušča ljubljeno ženo in dve hčeri. Ko v gorah Afganistana sestrelijo Samov helikopter Blackhawk, so tragične novice neizbežne, v njegovi družini pa zazija gromozanska praznina. Kljub temačni preteklosti skuša Samov karizmatični mlajši brat stopiti v njegove čevlje in pomagati njegovi družini. Glejte 14. oktobra na TV 1000.

Program TV 1000 je na voljo vsem naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

Premierno na Epic Drama

Kača: Bangkok leta 1975. Charles Sobhraj je tat in prevarant, ki se predstavlja kot preprodajalec draguljev. Preži na mlade zahodnjake, ki jih zvabi v svoje stanovanje ter jih tam omami in oropa, česar številni žal ne preživijo. Ko Herman Knippenberg, nižji diplomat na nizozemskem veleposlaništvu v Bangkoku, odpre preiskavo zaradi izginotja nizozemskega para, zatava v Sobhrajevo zapleteno mrežo zločinov. Herman je odločen zagotoviti pravico žrtvam in njihovim družinam, toda Sobhraj se s sostorilci spretno izmika in se poda na uničujočo globalno pustolovščino. Premierno od petka, 6. oktobra, ob 21. uri.

Babilon Berlin: Ob praznovanju novoletnega večera na prehodu leta 1930 v 1931 se ljudje v Berlinu zabavajo v barih, lastnik tovarne Nyssen pa nazdravlja z veljaki iz političnega sveta in Reichswehra ter sanja o osvojitvi sveta. Medtem se Walter Weintraub zaplete v krvavo vojno za prevlado v mestu. Silaki SA pod vodstvom Waltherja Stennesa dokazujejo svojo premoč z vse večjo brutalnostjo, SA napove vojno SS in Gereon Rath ostane ujet na sredini. Rathovo življenje je ogroženo, ko skuša skupaj s pogumno gospo Behnke osvoboditi novinarja Katelbacha, hkrati pa izgubi zaupanje svoje najpomembnejše zaveznice Charlotte Ritter. Ko se Charlotte s sestro Toni sooči s spletkami 'Bele roke', posledice spremenijo življenje obema. Premierno od sobote, 14. oktobra, ob 21. uri.

Program je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Oktober prinaša izjemne oddaje na BBC Earth
BBC Earth je prepoznaven kot kraj, kjer se razkrivajo čudeži. V mesecu oktobru vas na programu BBC Earth čakajo nepozabne oddaje.

Programi Viasat

Skrivna Kleopatrina grobnica: Kljub stoletja trajajočim raziskavam še vedno niso uspeli najti grobnice zadnje egipčanske kraljice. Morda pa so arheologi, zahvaljujoč novim odkritjem, vseeno že čisto blizu najdbi Kleopatrinega zadnjega počivališča. Ta 4-delna dokumentarna serija razkriva vznemirljivo iskanje sledi od starodavnih mest, kot sta Taposiris Magna in Efez, do Grčije in Italije ter preko morskega dna Aleksandrije. S kombinacijo terenskih izkopavanj, 3D-modeliranja in poustvarjanja dogodkov sledimo Kleopatrini usodi, od močnih zavezništev do njene tragične smrti, medtem ko razkrivamo skrivnosti, ki kot koprena obdajajo to legendarno kraljico. Zgodovinski film je že na voljo na Viasat History.

Tematski blok: Potovanje v čas starega Egipta: Oktobra potujemo v času in se vračamo v obdobje starega Egipta ter se pridružujemo arheologom in egiptologom pri odkrivanju neznanega. Predstavljamo premiero oddaje 'Skrivna Kleopatrina grobnica', v kateri izvemo več o zadnjem počivališču te legendarne kraljice; popolnoma novo oddajo pa spremlja še premiera 3. sezone serije 'Kraljice starega Egipta', ki pripoveduje o življenju Kleopatrine hčerke - Kleopatre Selene. A ni še konec - za vse naše ljubitelje egiptologije imamo pripravljeno vrsto oddaj, kot so 'Nil pod drobnogledom', 'Skrivnosti hieroglifov', 'Razkritje Sakare', 'Poslednja razstava Tutankamona' in številne druge. Vsak torek ob 21. uri na Viasat History.

Neverjetne železnice: Od njenega razcveta v 19. stoletju je železnica najpomembnejši sodobni inženirski dosežek in verjetno najpomembnejše prevozno sredstvo. Z železnico smo osvajali gore, prečkali vode in sekali poti skozi divjino. Da bi to dosegli, so morali inženirji in graditelji izvajati fantastične podvige in sprejemati neusmiljene odločitve. Zgodbo o tem nam pripoveduje serija v šestih delih, ki bo premierno predvajana 5. oktobra ob 22.00 uri na programu Viasat Explore.

Anglija: leto v divjini: Nacionalna parka Dales in North York Moors se raztezata preko 2250 kvadratnih kilometrov divje in razgibane severne Anglije. Parka, ki ju ločuje le nekaj več kot 32 kilometrov, skupaj ustvarjata pas divjega Yorkshireja, ki se razteza od vzhodne do zahodne obale. Tukaj so doma nekatere od najbolj neverjetnih divjih živali v Združenem kraljestvu, zato ne preseneča, da oba parka letno privabita več kot 20 milijonov obiskovalcev. Dramatični slapovi, osupljivo barje, travniki, ki jih poraščajo divje cvetlice in dih jemajoče obale so čudovita kulisa življenja številnih divjih živali, od katerih ima vsaka svojo edinstveno strategijo preživetja. Vsaka epizoda te serije dokumentira svoj letni čas in razkriva skrivnostne zgodbe o divjih živalih ter prepletu njihovih življenj v teh dveh edinstvenih parkih. Že na voljo za ogled na Viasat Nature.

Tematski blok: Divja Evropa: Pridružite se nam na epski pustolovščini po Evropi. Podamo se po različnih pokrajinah Britanskega otočja, Skandinavije, Nemčije, Švice in Nizozemske; potujemo v severno Anglijo na premiero 'Anglija: leto v divjini' in se podučimo o zanimivi vrnitvi volka v celinsko Evropo v dvodelni dokumentarni oddaji 'Volk - potepuh brez meja'. Novost na kanalu Viasat Nature je tudi oddaja 'Divjina v deželi mlinov na veter', ki se poglablja v zgodovino nizozemskih mlinov na veter in njihov današnji vpliv na divje živali. Vsak delavnik ob 20. uri na Viasat Nature.

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Želimo vam prijetno gledanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?