Kaj bi gledali - 21. 4.

Tudi za ta teden smo vam pripravili kratek izbor namigov, kaj gledati na televiziji. Za vsak dan v tednu smo našli nekaj, kar bomo gledali. Dobrodošli, da se nam pridružite.

TOREK

Fox Movies: torek, 21. 4. 2020, 11.50 – Oblačno z mesnimi kroglicami

Glejte v tv2go.

Zgodba spremlja nadobudnega mladega izumitelja Flinta Lockwooda, nerodnega genija, ki se v družbi ne znajde dobro. Izumil je najbolj čudaške naprave, kar si jih kdo lahko zamisli. A vsi njegovi izumi – od čevljev, ki si jih napršiš na nogo, do prevajalnika misli opic – so se spektakularno izjalovili in povzročili težave v majhnem otoškem mestu. Vseeno je odločen ustvariti nekaj, kar bo osrečilo ljudi

BBC Earth: torek, 21. 4. 2020, 13.15 – Planet Zemlja II – Dnevniki: otoki

Glejte v tv2go.

Odprava, da bi posneli pingvine na odmaknjenem otoku Zavodovski, je v celotni seriji zahtevala največ predrznosti pri snemanju.

Pogled v zakulisje snemanja te epske BBC-jeve naravoslovne dokumentarne serije.

SREDA

Discovery Science: sreda, 22. 4. 2020, 21.00 – Zgodba o plastiki

Glejte v tv2go.

Priporočamo v ogled dokumentarec, ki s brutalnimi posnetki zemlje nagovarja prav vsakega med nami, da premislimo o svojem odnosu do plastike in zberemo vso moč in voljo, da zmanjšamo njeno uporabo v vsakdanjem življenju.

T-2, videoteka: Ledeni vlak (fantazijski)

Glejte v tv2go.

V prihodnosti je Zemlja zaradi ponesrečenega poskusa, ki bi moral ustaviti globalno segrevanje, že 17 let okovana v led in sneg. Edini preživeli so na vlaku, ki kroži okoli Zemlje in ki ga poganja lokomotiva, delujoča na principu perpetuum mobila. V lokomotivi živi Wilford, izumitelj lokomotive, nedvomni vladar in božanstvo vseh na vlaku. Drugi "potniki" so razdeljeni po vagonih; najbogatejši se vozijo v prvih vagonih in imajo vsa pooblastila ter živijo v razkošju, obsipani z alkoholom in mamili, najrevnejši pa se premraženi in lačni vozijo čisto zadaj. Curtis je mladi vodja zadnjega dela vlaka in sproži upor, ki se že dolgo pripravlja. Odpravi se proti lokomotivi in Wilfordu, na svoji poti pa odkrije nepričakovano.

ČETRTEK

KINO: četrtek, 23. 4. 2020, 20.00 – Tisto

Glejte v tv2go.

Film je posnet po istoimenski kultni uspešnici mojstra napetih zgodb Stephena Kinga, ki bralcem že desetletja buri domišljijo.

Poletje leta 1989. V kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine začnejo izginjati otroci. Skupina otrok se mora soočiti s svojimi najhujšimi strahovi, ko se zoperstavi morilskemu klovnu z imenom Pennywise, ki že stoletja preži na otroke.

HBO: četrtek, 23. 4. 2020, 21.45 - Po resnici: Napačna informacije in cena lažnih novic

Glejte v tv2go.

Neposreden dokumentarec proučuje pojav lažnih novic v ZDA v času družbenih medijev.

Film se osredotoča na najbolj odmevne izbruhe lažnih novic v nedavnih letih, ki so imele široke svetovne posledice. Med njimi je zloglasna afera "Pizzagate", dezinformacijska medijska kampanja, ki je vplivala na predsedniške volitve leta 2016, zarota Jade Helm in druge.

Dokumentarec prinaša ekskluziven dostop in verodostojne intervjuje s kopico strokovnjakov, pa tudi samih virov in tarč lažnih novic. Tako skuša odgovoriti na vprašanja o tem, kako je globalna kultura "post-resnice" (po zgodovinarju Hahariju) postala nevaren del svetovne informacijske pokrajine in našega vsakdana.

Cinestar Premiere TV2: četrtek, 24. 4. 2020, 21.00 – Ledeno maščevanje

Glejte v tv2go.

Liam Neeson blesti v napetem trilerju, ki temelji na skandinavskem trilerju Amaterji ("In Order of Disappearance„) iz leta 2014.

Tiho življenje Nelsa Coxmana se sesuje, ko njegov ljubljeni sin umre v skrivnostnih okoliščinah. Med iskanjem resnice pride navzkriž z mamilarsko združbo, a očetovo iskanje odgovorov se brezkompromisno nadaljuje.

Novosti

Uporabnikom T-2 televizije na voljo nadgrajen priporočilni sistem

Uporabnikom T-2 televizije smo v teh dneh ponudili nadgrajen personaliziran priporočilni sistem. T-2 televizija, ki je z zagonom priporočilnega sistema oktobra lani prilagojena vsakemu posameznemu uporabniku, tako dobiva še dodatno funkcionalnost, saj se uporabniku ob prižigu pod lastnim profilom na domačem zaslonu prikažejo dodatne prilagojene vsebine.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?