Kaj bi gledali: 30. 3. 2020 - 2. 4. 2020

Danes smo naš izbor pripravili kar za prihajajoči teden. Zvrstili smo niz oddaj in filmov iz TV sporeda, ki si jih lahko ogledate do četrtka. Naše predloge smo združili po vsebinah in pripravili za vsak dan nekaj, kar se nam zdi še posebej vredno ogleda. Priporočamo vam, da si z uporabo časovnih funkcij še razširite nabor dosegljivih vsebin, da jih spremljate takrat, ko imate čas. Vsekakor pa si vsak dan oglejte vsaj eno od informativnih oddaj, da ostanete seznanjeni z aktualnimi ukrepi in dogajanjem v zvezi s koronavirusom v Sloveniji.

Dokumentarno

Pop TV: nedelja, 29. 3. 2020, 17.00 - Korona virus: Tihi ubijalec

Glejte v tv2go.

Oglejte si dokumentarni film o korona virusu, ki povzema, kako se je virus pojavil na Kitajskem, kakšne ukrepe so sprejemali in kako so se soočali s posledicami.

Travel Xp: ponedeljek, 30. 3. 2020, 19.00 - Raziščite Kambodžo: Siem Riep

Glejte v tv2go.

Kambodža skriva prav poseben zaklad. V džunglo ujeto kraljestvo Angkor. Dandanes eno največjih svetovnih turističnih znamenitosti, ki pa je bila zaradi svojevrstne lege v osrčju džungle odkrita šele v prejšnjem stoletju. Siem Riep  je izhodiščna vstopna točka za turiste in je eno najhitreje rastočih turističnih mest v Aziji.

National Geographic Wild: torek, 31. 3. 2020, 14.05 – Leopardje kraljestvo

Glejte v tv2go.

Le kdo se ne navduši, ko zagleda leopardjega mladička. Malo manj, ko se zazre v zobovje odraslega, ko se zapodi za svojim plenom. Dokumentarec nam odstira način življenja leopardov in njihovo možnosti preživetja v divjini.

Discovery Science: sreda, 1.4. 2020, 19.20 – Kako je narejeno? Tesla Model S

Glejte v tv2go.

Oddaja Kako je narejeno predstavlja tehnični razvoj posameznih modelov avtomobilov. Tokrat v ogled priporočamo oddajo o modelu S, proizvajalca Tesle. Ljubiteljem avtomobilizma v ogled priporočamo tudi oddaje, ki predstavljajo ostale avtomobilske modele.

Travel Channel: sreda, 1. 4. 2020, 13.00 -  KODE IN ZAROTE: Prostozidarji

Glejte v tv2go.

Skrivna organizacija Prostozidarji že stoletja buri duhove zgodovine. Dokumentarec se podaja na pot za informacijami in odstrinja nekatere skrivnosti te mistične združbe. Za vse ljubitelje teorij zarot in zgodovine.

Viasat Nature: sreda, 1. 4. 2020, 17.05 - Skrivno življenje slonov

Glejte v tv2go.

Sloni so največje kopenske živali. Njihovo socialno življenje je spoštovanja vredno, saj vedno skrbno varujejo svoje najmlajše. Visoko cenijo tudi življenje v skupinah. Ustvarjalcem oddaje se je uspelo s kamerami vključiti v dnevno življenje slonov, tako bomo natančneje spoznali njihov vsakdan.

Gremo v kino

Kino: ponedeljek, 30. 3. 2020, 14.30 - To so gadi (komedija)

Glejte v tv2go.

Slovenska klasika, tokrat humoristična. Film, ki je kar 15 let vztrajal z lovoriko najbolj gledan slovenski film in še danes navdušuje tudi mlajše generacije. Spoznajte tudi vi družino, kjer je 5 sinov vzgojni izziv ovdovelemu očetu in bližnjim sosedom.

Cinestar Premiere: 30. 3. 2020, 15.50 – Whitney (glasbeni, biografija)

Glejte v tv2go.

Dokumentarni film o življenju pevke Whitney Houston. Film za vse glasbene sladokusce. Pevka je imela bliskovito in vrhunsko kariero, a vendar je bila cena uspeha kruta. Zanjo in za njene bližnje.

Fox Movies: torek, 31. 3. 2020, 11.50 – PS: Ljubim te (romantični)

Glejte v tv2go.

Mlada vdova Holly spozna, da ji je mož pred smrtjo napisal pisma, ki ji bodo v uteho po njegovi smrti. Prvo pride za njen trideseti rojstni dan. Sporočila se kar vrstijo in z njimi Holly lažje preboleva težko izgubo, hkrati pa bolje spoznava tudi samo sebe

Cinestar Premiere 2:  sreda, 1. 4. 2020, 17.45 - Plavaj po moško (komedija)

Glejte v tv2go.

Odlična francoska komedija o skupini štiridesetletnikov, ki ustanovijo skupino za sinhrono plavanje. Prvo moško skupino v tej kategoriji. Ne, ni povsem običajna odločitev, zato tudi dogajanje okrog njih ni vsakdanje.

HBO 3: sreda, 1. 4. 2020, 17.45 – Zvezda je rojena (glasbeni, romantični)

Glejte v tv2go.

Zvezda je rojena je že tretja adaptacija zgodbe o pevki, ki spozna rokerja, ki se mu kariera počasi zaključuje. Ta prepozna njene sposobnosti in ji pomaga na poti k uspehu. Kaj pa, ko postane ona uspešnejša od njega?

Film, ki je izstrelil med zvezde Lady Gaga in njeno pesem Shallow, govorice o romanci med obema glavnima igralcema pa še danes niso povsem potihnile.

Cinestar Premiere 2: četrtek, 2. 4. 2020, 18.30 - Rezervni deli

Glejte v tv2go.

Film je resnična zgodba o resnična zgodba o ustvarjalcih robotov. Skupina srednješolcev se pod mentorstvom novega profesorja poda na odkrivanje zmožnosti, ki jim jih ponuja tehnologija. Ob tem se ne učijo le vrhunskih tehničnih znanj, a tudi moči medsebojnega sodelovanja in podpore. Film slavi  vrednote, ki so v teh časih še kako pomembne.

Za mlajše

HBO: ponedeljek, 30. 3. 2020, 10.00 – Pingvini

Glejte v tv2go.

Disneyev dokumentarec spremlja življenje pingvinov. Adelijski pingvin po imenu Steve se pridruži milijonom vrstnikov med ledeno antarktično pomladjo, da bi zgradil ustrezno gnezdo, našel primerno družico in spočel družino.

Da Vinci Learning: torek, 31. 3. 2020, 21.00 - Ste vedeli? Izjemna kemija peciva

Glejte v tv2go.

Oddaja ponudi povsem drugače pogled na kuhanje. Pojasnjuje, kateri kemijski procesi potekajo ob nastajanju kulinaričnih dobrot.

Minimax: sreda, 1. 4. 2020, 14.25 – Divja brata Kratt: komodoški varan

Glejte v tv2go.

Odlična risana serija, ki najmlajšim predstavlja posamezne živalske vrste. Brata Martin in Kris nam bosta povedala, kako živijo živali, kaj so njihove lastnosti in posebej izpostavila tiste vrste, ki jim grozi izumrtje.

Da Vinci Learning: sreda, 1. 4. 2020, 14.35 - Grozote zgodovine: Gnili vladarji

Glejte v tv2go.

Grozote zgodovine predstavlja zgodovino, kot se je zgodila – z vsemi njenimi grozotami! Seveda s humorjem in prilagojeno mlajšim gledalcem. Črna podgana nam tokrat predstavlja svojo izbiro najbolj groznih in tiranskih vladarjev, kar jih je videla zgodovina. Ogled priporočamo tudi starejšim.

Disney XD: četrtek, 2. 4. 2020, 13.15 -  Phineas in Ferb: Jaz robot

Glejte v tv2go.

Risana nanizanka o počitniških dneh bratov Phineas in Ferba, ki jima idej za spreminjanje sveta nikoli ne zmanjka.

Obvestila

Pravilni ukrepi pred koronavirusom

Epidemija koronavirusa, ki se je razširila po celi Evropi, zahteva previdnostne ukrepe. Na spletu se pojavlja vse več vsebin, ki tovrstne ukrepe pojasnjujejo. Pa smo prepričani, katere informacije so preverjene?

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?