Pravilni ukrepi pred koronavirusom

Epidemija koronavirusa, ki se je razširila po celi Evropi, zahteva previdnostne ukrepe. Na spletu se pojavlja vse več vsebin, ki tovrstne ukrepe pojasnjujejo. Pa smo prepričani, katere informacije so preverjene in resnične?

Tudi Tedva-jevci želimo obvarovati sebe in svoje bližnje pred koronavirusom. Spletni portal SmartArena, s katerim sodelujemo in s pomočjo katerega se v T-2 že leta izobražujemo ter dopolnjujemo svoje znanje, in Splošna bolnišnica Celje sta pripravila tečaj, ki smo ga z veseljem delili med zaposlenimi. Tečaj s koristnimi napotki, kako se učinkovito obvarovati pred koronavirusom, želimo deliti tudi z vami. Z njim se želimo pridružiti akciji #ostanidoma in vam približati najkoristnejše in preverjene informacije, ki vam bodo v pomoč pri obrambi proti virusu.

Za sodelovanju v tečaju kliknite tukaj. Izberete "naroči" in nato "registracija". Vpišete zahtevane podatke in pričnete s tečajem.

Poleg upoštevanja pravilnih ukrepov pa je prav tako ključnega pomena, da se vsi pridružimo akciji #ostanidoma.

Si znate predstavljati s kakšno hitrostjo se širijo virusi in kakšen je učinek pri zajezitvi njihove širitve, če ostanemo doma?

Spodaj je prikazana preprosta vizualizacija učinkovitosti samoizolacije, s katero lahko preverite hitrost širitve virusov in posledično število okuženih. Nazorno je prikazano tudi, zakaj je ključnega pomena, da v teh trenutkih ostanemo doma. Simulacija prikazuje učinek, če se 75 % prebivalstva pridruži akciji #ostanidoma.

Pomagajmo si s širjenjem pravilnih informacij in se pridružimo akciji #ostanidoma.

Simulacija je poenostavljen model širjenja virusov in ne predstavlja dejanskega stanja v naravi.

Avtor vizualizacije: Leon Škrilec

Povezava do spletne strani: https://covid-simulacija.si/

Obvestila

Poslovanje T-2 v času izrednih razmer

Spremenjene razmere zaradi ukrepov preprečevanja širitve korona virusa COVID-19 pomembno vplivajo tudi na naše poslovanje, zato smo sprejeli vrsto ukrepov o katerih vas v nadaljevanju obveščamo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?