Poslovanje T-2 v času izrednih razmer

Spremenjene razmere zaradi ukrepov preprečevanja širitve korona virusa COVID-19 pomembno vplivajo tudi na naše poslovanje, zato smo sprejeli vrsto ukrepov o katerih vas v nadaljevanju obveščamo.

Naše aktivnosti so usmerjene v to, da vam zagotovimo kar se da nemoteno uporabo naših storitev, kljub temu pa imamo sprejete naslednje omejitve poslovanja.

Z današnjim dnem, do nadaljnjega, zapiramo vsa T-2 prodajna mesta po Sloveniji.

Omejeno bo delovanje omrežnih tehnikov na terenu, saj bodo izvajali le odprave najnujnejših napak v delovanju storitev (polne prekinitve na terenu).

Ustavljene so tudi vse aktivnosti priklopov in večjih sistemskih nadgradenj.

Podporne službe, kot so kontaktni center, servisna služba in naročniška služba, bodo tudi v trenutnih razmerah še vedno nemoteno delovale, prav tako tehnična služba, ki bo še naprej skrbela za delovanje omrežja in zagotavljala vse T-2 storitve v polnem obsegu.

V T-2 tudi skrbno spremljamo vaša najpogostejša vprašanja in dileme, odgovore pa bomo sproti objavljali na naši spletni strani in na družbenih omrežjih.

V tem času bodo možne osnovne nadgradnje storitev. Pri tem vas vabimo, da v čim večji meri uporabljate naše elektronske ali SMS storitve:

Horizont: Prijavite se v uporabniški portal, kjer lahko kadarkoli preverite stanje porabe, izdane račune ali vklopite dodatne TV vsebine in storitve. Prijavne podatke boste našli na dokumentu 'Naročnik info', ki ste ga prejeli ob vklopu storitev.

ePoslovanje: Vklopite ePoslovanje na vašem e-naslovu in urejajte vse spremembe naročniškega razmerja enostavno s poslanim e-sporočilom. Brezplačno storitev lahko vklopite s poslanim dopisom ali jo aktivirajte v portalu Horizont.

eRačun: Vklopite eRačun in račune boste prejemali na vaš elektronski račun. Z vklopom boste imeli večjo preglednost pri shranjevanju računov, preprosto ga lahko vnesete v elektronsko banko in izvedete spletno plačilo. Tako plačilo na banki ali pošti ni potrebno.

SMS storitve:
SMS PORABA: Pošljite SMS s ključno besedo PORABA na številki 1919 ali 1111.
SMS RAČUN: Pošljite SMS s ključno besedo RACUN_ŠTEVILKA_KUPCA na številko 064 100 100 (številko kupca boste našli na kateremkoli izdanem računu).

Za vsa vaša vprašanja in pomoč se lahko obrnete tudi neposredno na telefonsko številko 064 064 064 in elektronski naslov info@t-2.net. Še vedno bomo z vami vse dni, 24 ur na dan.

Ostanite zdravi, dneve pa naj vam polepša odprta programska shema!

Obvestila

Obvestilo naročnikom ob razglasitvi epidemije koronavirusa

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?