Obvestilo naročnikom ob razglasitvi epidemije koronavirusa

Naročnike obveščamo, da bodo zaradi preventivnih ukrepov in odgovornega ravnanja do zdravja vse poslovalnice in pooblaščeni prodajalci od 13. 3. 2020 delovali po prilagojenem delovnem času. Podrobnejše in ažurne informacije lahko najdete na https://www.t-2.net/poslovalnice.

Nakupi preko T-2 Kluba potekajo nemoteno.

Za vsa vaša vprašanja in pomoč se lahko obrnete tudi neposredno na telefonsko številko 064 064 064 in na elektronski naslov info@t-2.net. Občasno lahko sicer pride do povečanja števila klicev v naš kontaktni center, zato vas prosimo za razumevanje. Trudimo se, da bomo na vaša vprašanja odgovorili v čim krajšem času ter bodo naše storitve kljub oteženim razmeram delovale kar se da nemoteno.

Ob tej priložnosti vas obveščamo, da z današnjim dnem vsem naročnikom televizije promocijsko odpiramo celotno programsko shemo XL HD, VOYO in Grand Slam X.

Ostanite varni in pazite na vaše zdravje.

Vaš T-2

Obvestila

T-2 ponovno operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Anketiranci, sodelujoči v raziskavi družbe Episcenter o odnosu naročnikov do njihovih telekomunikacijskih operaterjev, so tudi letos – že šesto leto zapored – najvišjo stopnjo zadovoljstva izrazili družbi T-2. Pri tem so predvsem izpostavili zadovoljstvo nad operaterjevo skrbnostjo do uporabnikov, visoko kakovost storitev in tehnično podporo - T-2 je dobil najvišjo oceno tudi za razmerje med kakovostjo in ceno storitev.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?