T-2 ponovno operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Anketiranci, sodelujoči v raziskavi družbe Episcenter o odnosu naročnikov do njihovih telekomunikacijskih operaterjev, so tudi letos – že šesto leto zapored – najvišjo stopnjo zadovoljstva izrazili družbi T-2. Pri tem so predvsem izpostavili zadovoljstvo nad operaterjevo skrbnostjo do uporabnikov, visoko kakovost storitev in tehnično podporo.  T-2 je dobil najvišjo oceno tudi za razmerje med kakovostjo in ceno storitev.

Zadovoljstvo s podporo

Najvišjo oceno so anketiranci namenili zadovoljstvu s prijaznostjo operaterjev klicnega centra. Ti so uporabnikom na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Visoko pa so ocenili tudi strokovnost operaterjev in njihovo dostopnost. Kot dodajajo v T-2, je njihova glavna skrb na tem področju skrajševanje že tako kratkih čakalnih časov. V februarju so uporabniki na odziv čakali v povprečju eno minuto.

Odlična skrb za naročnika

Anketirance so v raziskavi spraševali tudi glede zadovoljstva s posameznimi storitvami, ki jih ponujajo telekomunikacijski operaterji. T-2 naročniki so izpostavili predvsem brezhibno delovanje televizije ter kakovost slike in zvoka, navdušeni pa so tudi nad širokim naborom dodatnih vsebin in televizijskih funkcionalnosti. Uporabniki so zelo zadovoljni tudi s T-2 telefonijo, pa naj gre za mobilno ali stacionarno.  Pri internetu izpostavljajo kakovost povezav in doseganje hitrosti, zelo dobro pa so ocenili tudi stabilnost omrežja.

Visoko oceno anketirancev so pridobili tudi v oddelku podpore uporabnikom. Poleg operaterjev klicnega centra so namreč uporabniki izrazili visoko  tudi s tehnično podporo, predvsem s prijaznostjo in strokovnostjo omrežnih tehnikov ter njihovo učinkovitostjo pri odpravi napak. Nadpovprečno oceno pa so si zaradi prijaznosti in strokovnosti prislužili tudi zaposleni v T-2 poslovalnicah.

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitev

Anketiranci so T-2 namenili najvišjo oceno v razmerju med kakovostjo in ceno ponujenih storitev.

Odstopajoče visoko so ocenili tudi nagrajevanje zvestobe naročnikov. V T-2 dodajajo, da so naročniki prepoznali prednosti, ki jim jih prinaša T-2 Klub, saj z dolžino naročniškega razmerja pridobivajo dodatne točke, ki jim omogočajo še ugodnejše nakupe. Točke lahko koristijo tako za nakupe dodatne opreme kot tudi ugodnejše plačilo storitev T-2.

T-2 je tako po raziskavi Episcentra že šesto leto zapored slovenski telekomunikacijski operater z najbolj zadovoljnimi uporabniki. Zavedajoč se odgovornosti, ki jo to prinaša, v T-2 zato podajajo zavezo vseh zaposlenih, da si bodo tudi v prihodnje prizadevali za čim boljšo uporabniško izkušnjo, nemoteno delovanje storitev, krepitev  stalnega razvoja storitev in širitev obsega ponudbe za naročnike. Predvsem pa bodo skrbeli, da bo vse potekalo tako, kot mora biti.

Želite postati T-2 zadovoljni naročnik? Preverite ponudbo.

Imate vprašanje? Pišite nam.

Novosti

Top model meseca marca: LG K50s

Pomlad je pred vrati, vsaj tako kažejo dnevne temperature. No, pomlad prinaša tudi osvežitev pri top modelu meseca – LG K50s. Glede na to, da smo se v preteklih mesecih precej posvečali znamkam Huawei in Samsung, je sprememba dobrodošla.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?