Kaj bi gledali - četrtek, 19. 3. 2020

In kaj vam priporočamo danes? Naše namige smo zvrstili v žanrske kategorije. Za vsakogar nekaj. Seveda vas ob tem ponovno pozivamo, da ravnate odgovorno do sebe in družbe. Ohranite minimalno število medosebnih kontaktov in skrbite za socialno distanco. Vsaj enkrat dnevno preverite navodila kriznega štaba glede ukrepov za preprečevanje širitve virusa. Predvsem pa ostanite zdravi!

Risani filmi

HBO: četrtek, 19. 3. 2020, 14.00 – Pepelka

Glejte v tv2go.

Klasični Disneyev animirani film. O mladenki s steklenim čeveljčkom, ki je s svojo dobroto in preprostostjo očarala princa. In sanje se lahko prično …

Poučno za mladino

Da Vinci Learning: četrtek, 19. 3. 2020, 14.35 –  Grozote zgodovine: Poredni Napoleon

Glejte v tv2go.

Le kdo ne pozna številnih anekdot o enem največjih evropskih osvajalcev – Napoleonu. Zdaj pa si poglejte, kako smešno plat njegovega obdobja vidijo britanski avtorji. Zabavno in poučno. Prava kombinacija za te dni.

TV SLO 2: četrtek, 19. 3. 2020, 18.40 – Firbcologi: O dvojčicah, risanju po nohtih in izvalitvi jajc

Glejte v tv2go.

Poučna oddaja domače produkcije, njena voditeljica je Pia Zemljič. V kratkih prispevkih, ki jih soustvarjajo otroci, nas bodo poučili o marsikateri zanimivosti. Prisluhnite jim.

Zabavno za odrasle

Pickbox videoteka: serija Naše malo misto

Glejte v tv2go.

Bi želeli vedeti, čemu so se smejali naše babice in dedki? Kultna jugoslovanska serija, ki je že v sedemdesetih poskrbela, da so bili vsi pred malimi ekrani.

Cinestar Comedy: četrtek, 19. 3. 2020, 18.50 – Kuharski mojster

Glejte v tv2go.

Zgodba se dogaja v svetu vrhunskih restavracij, ko trčijo med seboj izjemna znanja, a precej neobvladljivi karakterji … Že se nekaj kuha. Preverite.

Kriminalke

T-2 videoteka: Razsodba

Glejte v tv2go.

Zgodba o družini, ki jo je napadel nasilnež. Ta je zaradi spodletelih pravdnih postopkov oproščen, zato se oče odloči vzeti pravico v svoje roke.

Cinestar Premiere: četrtek, 19. 3. 2020, 21.45 ­– Pokvarjena stran zakona

Glejte v tv2go.

„Neo-noir“ kriminalni komični triler o dveh policistih, starejšemu Melu Gibsonu in mlajšemu Vinceu Voughnu, ki sta zaradi medijske objave videa z njuno nasilno taktiko suspendirana.

Za ljubitelje športa

Trace Spots Stars: četrtek, 19. 3. 2020, 19.20 –  Nogometni zvezdniki: Thomas Mueller

Glejte v tv2go.

Junak prenekatere tekme nogometne reprezentance. Poglejte v ozadje njegove življenjske zgodbe.

Extreme Sports: četrtek, 19. 3. 2020, 17.55: MTB heroji

Glejte v tv2go.

Vragolije gorskih kolesarjev, ki osupnejo. Čez drn in strn ali po organiziranih poteh. V vsaki epizodi nekaj novega.

Obvestila

Pravilni ukrepi pred koronavirusom

Epidemija koronavirusa, ki se je razširila po celi Evropi, zahteva previdnostne ukrepe. Na spletu se pojavlja vse več vsebin, ki tovrstne ukrepe pojasnjujejo. Pa smo prepričani, katere informacije so preverjene?

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?