Kaj bi gledali - četrtek, 26. 3. 2020

Danes smo se ponovno bolj posvetili najmlajšim in poiskali, na katerih programih predvajajo njihove najljubše risanke. Seveda pa jih ob tem ponovno vabimo, da si ogledajo vsebine, ki jih RTV Slovenija predvaja v sodelovanju z Ministrstvom za šolstvo in šport v oddaji Izodrom na prvem programu TV Slovenija s pričetkom ob 9.10.

Na koncu seznama pa tudi nekaj predlogov za prijetno ali poučno sprostitev ob televiziji še za starše.

Za otroke

Minimax: četrtek, 26. 3. 2020, 14.45 – Divja Brata Kratt: Mestna skakalca

Glejte v tv2go.

Na male ekrane se ponovno vračata nadobudna raziskovalca narave – brata Kratt. Risanke predstavljajo posamezne živalske vrste in poudarjajo odgovoren odnos do narave. Avtorja oddaje sta resnična brata, ki sta svojo ljubezen do narave podelila z otroki po vsem svetu.

Nick JR: četrtek, 26. 3. 2020, 14.20 - Pujsa Pepa: Piratski otok

Glejte v tv2go.

Pujsa Pepa nas danes vabi k piratom. Le kaj nam bodo pokazali? Nas mora biti strah? Ne, zagotovo ne, saj nas vodi Pepa.

Nick JR: četrtek, 26. 3. 2020, 18.40 - Tačke na patrulji: Morski ježki rešijo bratranca Turbo

Glejte v tv2go.

Tačke na patrulji imajo vedno kakšno prav posebno reševalno nalogo. Tudi tokrat bo tako. Jim bo uspelo?

T-2 videoteka - DIP: raziskovalec globin

Glejte v tv2go.

Risanka nas popelje na futoristično potovanje v prihodnost, ko obstaja življenje le še pod morjem. Hobotnica Dip je s prijatelji postavljena pred izziv, kako najti nov dom, pri tem pa potuje tudi skozi potopljena mesta, kjer so nekoč pred davnimi časi živeli ljudje. Še en film, ki slavi vrednosti prijateljstva in sodelovanja.

Za starše:

Viasat Nature: četrtek, 26. 3. 2020, 18.10 – Mogočne reke: ZAMBEZI

Glejte v tv2go.

Divja in neplovna reka Zambezi se lahko pohvali z najmogočnejšim slapom na svetu, vratolomnimi brzicami in ljudožerskimi krokodili. Jeremy raziskuje, zakaj je ta reka v težavah. Izginjanje sladkovodnih velikanov je veliko opozorilo za biologa Jeremyja Wada zato se je podal na globalno avanturo, da bi preveril stanje šestih najbolj ikoničnih mogočnih rek planeta Zemlje. V tokratni oddaji odhaja ob reko Zambezi.

HBO 2: četrtek, 26. 3. 2020, 17.55 – Genialna prijateljica (2. sezona, 1. del)

Glejte v tv2go.

Serija sledi literarni predlogi avtorice Elene Ferrante, ki je literarni fenomen zadnjega desetletja na knjižnem trgu. Anonimna avtorica, ki objavlja pod psevdonimom, je navdušila številne bralce po svetu, saj se njena dela prodajajo v milijonskih nakladah. Izjemen uspeh pa so doživele prav knjige (štiri so) o posebnem prijateljstvu med Eleno in Lilo v povojnih letih v Italiji. 

T-2 videoteka: Frida

Glejte v tv2go.

Biografija kultne mehiške slikarke Fride Kahlo (Salma Hayek), bodoče mehiške slikarke, upornice v svetu umetnosti, izzivalne seksualne revolucionarke in brezkompromisne politične aktivistke, ki jo je pri osemnajstih iznakazila in ožigosala prometna nesreča. Film je zgodba o njenem življenju in o njeni divji ljubezenski zvezi z mentorjem, slikarjem in ljubimcem Diegom Riviero (Alfred Molina).

CineStar TV 1: četrtek, 26. 3. 2020, 18.15 - Somrak saga: Mlada luna (The Twilight Saga: New Moon)

Glejte v tv2go.

V nadaljevanju priljubljene vampirske sage Somrak se mladi par Bella in Edward znajdeta pred novo ljubezensko preizkušnjo. Edward je prepričan, da lahko Bello obvaruje pred svojo vampirsko naravo le tako, da se razideta. Razočarano Bello tolaži prijatelj Jacob, ki tudi sam skriva nadnaravne moči. Te se dokončno razkrijejo, ko jo mora braniti pred skupnim sovražnikom, Bella pa je še bolj zmedena, ko se pred njenimi vrati po dolgem času spet znajde Edward.

Obvestila

Pravilni ukrepi pred koronavirusom

Epidemija koronavirusa, ki se je razširila po celi Evropi, zahteva previdnostne ukrepe. Na spletu se pojavlja vse več vsebin, ki tovrstne ukrepe pojasnjujejo. Pa smo prepričani, katere informacije so preverjene?

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?