Kaj bi gledali - ponedeljek, 23. 3. 2020

Nov teden začenjamo z novimi namigi, kako izkoristiti čas pred televizorjem za ogled kakovostnih in prijetnih vsebin. Seveda vas vabimo, da dodajate še vaše predloge. Javite nam jih na naše portale na družbenih omrežjih. Z veseljem jih bomo delili. Za danes smo naše predloge nanizali na časovno premico, tako vas za vsako uro čaka vsaj en naš predlog. Izbirali smo tiste vsebine, ki nam ne pridejo prve na misel, ko se vprašamo, kateri program si ogledati. Da bo vaš dan tokrat malo drugačen.

14.00 - 15.00

TV SLO 1: ponedeljek, 23. 3. 2020, 14.30 – Veliki slikarji na malem ekranu: Jaz, Monet.

Glejte v tv2go.

Oddaja nam bo slikarja Moneta tokrat predstavila na malo drugačen način. Skozi vsebine pisem njegovih mecenov. Tako se nam bo prikazal takšen, kot so ga prepoznavali njegovi sodobniki.

15.00 - 16.00

TV SLO 1: ponedeljek, 23. 3. 2020, 15.25 – Slovenski vodni krog: Pišnica

Glejte v tv2go.

Kako lepa je Slovenija. V sebi skriva številne skrite kotičke, ki nam lahko ponudijo veliko zabave in veselega raziskovanja. Oddaja predstavlja reko Pišnico, ki je pravi skriti dragulj sicer bolje poznanega turističnega okolja Kranjske gore.

KINO: ponedeljek, 23. 3. 2020, 15.30 – Angeli in Demoni

Glejte v tv2go.

Kriminalka, katere scenarij je nastal po knjižni uspešnici Dana Browna (avtorja romana DaVincijeva šifra). Tokrat je dogajanje postavljeno za zidove Vatikana. Napeto, kot je značilno za dela Dana Browna.

16.00 - 17.00

Cinestar Premiere: ponedeljek, 23. 3. 2020, 16.15 – Da ne bo nobenega dvoma

Glejte v tv2go.

Družinski odnosi so vedno izziv, v tej zgodbi pa še posebej. Francoska družinska komedija, ki znova pokaže, da se medčloveških odnosov ne da načrtovati, ampak se preprosto zgodijo. Ne nujno, da po naših željah, kar pa ni vedno katastrofa, čeprav se zdi na prvi pogled tako.

17.00 - 18.00

BRIO: ponedeljek, 23. 3. 2020, 17.30 – Mentalist

Glejte v tv2go.

Si želite vedeti, kako je, če imaš izjemne sposobnosti uma in jih lahko uporabiš v namene policijskih preiskav? Pridružite se ekipi in uživajte v moči uma.

19.00 - 20.00

FOX: ponedeljek, 23. 3. 2020, 19.00 – Simpsonovi

Ta čas lahko namenite tudi sprostitvi, na vrsti je namreč smeh. Na programu Fox vas čakata kar dve nanizanki Simpsonov. Le kaj bodo Bart in njegovi zagodli danes?

20.00 čas je za družinski film

Naj bo večer posvečen izbiri družinskega filma. Predlagamo dva filma iz videoteke Voyo.

Za tiste z mlajšimi otroki predlagamo ogled celovečerne risanke Čebelica Maja. Skupaj z otroki se vrnite v čas svojega otroštva. Čebelica Maja je še vedno tako radovedna, kobilica Flip in učiteljica Kasandra jo poskušata vzgajati, a je težko, ubogi Vili pa z njo vedno pade v težave, čeprav ji tudi vedno pove, česa ne sme ali ni dobro početi.

Vsem ostalim pa priporočamo vrhunsko slovensko komedijo Šiška De Lux. O treh prijateljih, ki so se odločili odpreti picerijo v Šiški. Nič jim ne gre enostavno, zagotovo pa je ob tem zelo zabavno. Vsaj nam, gledalcem.

21.00 - 22.00

Discovery Science: ponedeljek, 23. 3. 2020, 21.00 – Apokalipsa asteroidov: Nova grožnja

Glejte v tv2go.

Gibanje delcev v vesolju kaže na večje število asteroidov, ki se približujejo zemlji. So realna grožnja ali bodo zavili kako drugače? Kako pravilno izračunati čas in gibanje v vesolju? Več v oddaji.

22.00 - 24.00

HBO 3: ponedeljek, 23. 3. 2020, 22.50 – Megalodon: Predator iz globin

Glejte v tv2go.

Dan zaključite globoko pod morjem. S filmom o največji morski pošasti Megalodonu. Še vedno ne verjamete vanj?

Obvestila

Pravilni ukrepi pred koronavirusom

Epidemija koronavirusa, ki se je razširila po celi Evropi, zahteva previdnostne ukrepe. Na spletu se pojavlja vse več vsebin, ki tovrstne ukrepe pojasnjujejo. Pa smo prepričani, katere informacije so preverjene?

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?