Kaj bi gledali prihajajoči konec tedna?

Pred nami je nov konec tedna. Vabimo vas, da vsaj del časa namenite dobrim vsebinam na televiziji. Kar nekaj jih bo. Mi smo za vas pripravili pravi Tarantinovski konec - prihaja namreč njegova lanskoletna, z oskarji nagrajena uspešnica: Bilo je nekoč v Hollywoodu, pred tem pa si oglejte še nekaj klasik z njegovim podpisom. Na koncu dodajamo še predloge za družinski ogled filma.

Naj bo vaš konec tedna prijeten – pred televizijo in drugače.

Naj bo Tarantino

HBO: nedelja, 19. 4. 2020, 20.00 - Bilo je nekoč v Hollywoodu (komedija)

Glejte v tv2go.

Leta 1969 se v Los Angelesu odcveteli zvezdnik in njegov filmski dvojnik ter prijatelj ženeta za minulo slavo v zadnjih dneh zlate hollywoodske dobe. Leonadro Di Caprio in Brad Pitt kot si ju želite.

Fox: petek, 17. 4. 2020, 23.30 - Django brez okovov

Glejte v tv2go.

Brezkompromisni vestern o sužnju Djangu in njegovemu iskanju pravice. Bo pravica na pravi strani?

Cinestar TV 1: petek, 17. 4. 2020, 22.55 - Šund

Glejte v tv2go.

Šund je Tarantina izstrelil med zvezde. Legendarni stavki, izvrstna glasba. Nepozabne igralske podobe: John Travolta, Samuel L. Jackson in Uma Thurman.

Cinestar Action &Thriller: sobota, 18. 4. 2020, 22.00 - Ubila bom Billa 1

Glejte v tv2go.

Štiri leta po tem, ko je preživela strel v glavo, se morilka prebudi iz kome in si priseže, da se bo maščevala nekdanjemu šefu in ekipi morilcev. V glavni vlogi ponovno Uma Thurman.

AMC: sobota, 18. 4. 2020, 1.05 - Jackie brown

Glejte v tv2go.

Stevardesa se zaplete v nevarno igro med policijo in preprodajalcem, ki jo lahko bogato poplača ali pa drago stane. Odličen kriminalni triler Quentina Tarantina, posnet po romanu Elmorja Leonarda, v katerem nastopa izbrana veteranska igralska zasedba.

Za mlajše

CineStar Premiere: petek, 17. 4. 2020,  17.05 - Hiša čarobne ure (fantazijski)

Glejte v tv2go.

Vrhunska igralska zasedba - Jack Black in dvakratna prejemnica oskarja Cate Blanchett sta zvezdi čarobne pustolovščine v režiji Elija Rotha, ki je nastala po otroški klasiki Johna Bellairsa. Desetletni Lewis Barnavelt pride živet k svojemu stricu v staro in skrivnostno vilo.

T-2, videoteka: Mali Big Foot (animirani)

Glejte v tv2go.

Trinajstletni Adam se odpravi iskat davno izgubljenega očeta. Kmalu odkrije, da je njegov oče nič več in nič manj kot legendarni Bigfoot, Velika noga, ki se že leta skriva globoko v gozdu, da bi zaščitil sebe in svojo družino pred veliko korporacijo LasKom, ki želi izvajati poskuse z njegovim DNK-jem.

T-2, videoteka: Ledena pustolovščina (animirani)

Glejte v tv2go.

Polarni lisjak Swifty je zaposlen na pošti vendar sanja, da bi nekega dne postal Top Dog – polarni haski kurir. Da bi dokazal, da je tega naziva vreden, se na skrivaj dogovori za dostavo paketa na skrivno lokacijo. Seveda je pot drzna in polna preprek. Jih bo premagal?

Filmi, vredni ponovnega ogleda

HBO 2: petek, 17. 4. 2020, 20.40 – Bohemian Rhapsody

Glejte v tv2go.

Drama prinaša poklon legendarni britanski skupini Queen, njihovi glasbi in pevcu Freddieju Mercuryju, ki je kljuboval stereotipom in prestopal meje. Film spremlja strm vzpon benda skozi vse najbolj priljubljene pesmi in revolucionaren zvok, njihov grozeči konec, ko je Mercuryjev življenjski slog ušel z vajeti, ter njihovo zmagovalno ponovno združitev na dan največjega dobrodelnega koncerta vseh časov "Live Aid" – ko je Mercury, soočen s smrtonosno boleznijo, povedel bend v eden izmed najbolj veličastnih nastopov v zgodovini rokovske glasbe.

Cinestar Premiere 2: sobota, 18. 4. 2020, 21.00 – Sicario 2: Vojna brez pravil

Glejte v tv2go.

Mamilaška vojna na meji med ZDA in Mehiko se še poveča, ko začno mehiški karteli trgovati s teroristi po celotni ameriški meji. Film je nadaljevanje svetovne uspešnice Sicario: Onkraj zakona.

Cinestar TV 1: petek, 17. 4. 2020, 19.15 – Izvorna koda

Glejte v tv2go.

Med kritiki odlično sprejeti akcijski triler pripoveduje zgodbo o nekdanjem vojaku, ki se zbudi v telesu tujca. Kmalu ugotovi, da je na misiji lova na terorista, ki je razstrelil čikaški potniški vlak.

Za konec predlagamo še ogled oddaje:

POP TV: petek, 17. 4. 2020, 21.20 - Koronavirus - kako naprej

Glejte v tv2go.

Kaj nas je naučila sedanja kriza? Kakšni naj bodo nadaljnji ukrepi? Kakšna so znanstvena spoznanja? Kako zagnati gospodarstvo? Kako ob tem poskrbeti za najranljivejše? Kakšno naj bo zdravstvo? Dileme, možnosti in primerjave. Široka razprava o tem, kako naprej.

Zabava

Najboljše risanke na programu Minimax

Starši te dni pogosto iščejo in izbirajo risanke za najmlajše gledalce. V T-2 ponudbi lahko izbirate med TV programom Minimax, ki je uvrščen v programske sheme M, L in XL HD ali pa se odločite za Minimax videoteko, kjer so vam vsebine, ki se dnevno vrtijo na programu, na voljo dlje časa. Zanimalo nas je, kaj je tisto, kar starši in otroci najraje gledajo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?