Najboljše risanke na programu Minimax

Starši te dni pogosto iščejo in izbirajo risanke za najmlajše gledalce. V T-2 ponudbi, lahko izbirate med TV programom Minimax, ki je uvrščen v programske sheme M, L in XL HD ali pa se odločite za Minimax videoteko, kjer so vam vsebine, ki se dnevno vrtijo na programu, na voljo dlje časa. Zanimalo nas je, kaj je tisto, kar starši in otroci najraje gledajo.

Za najmlajše je to zagotovo risanka Maša in medved. Maša je mala zvedava in razigrana deklica, ki jo zanima prav vsaka reč v njeni bližini. Medved pa je njeno pravo nasprotje. Ogromen, miren in od vsega najbolj ljubi udobje in tišino. A odkar pozna Mašo, je stalno v pričakovanju novih pustolovščin, v katere ga bo zagotovo preprričala Maša.

Otroke navdušujejo tudi: Pettson in Fundus z njunima dogodivščinami na kmetiji,  Radovedni George z odkrivanjem sveta in Zora Krudovih, ki se dogaja v prazgodovini in je narejena po motivih filmske uspešnic.

V svet živali pa vabita Divja brata Kratt. Njune dogodivščine so načrtovane posebej skrbno, saj so polne natančnega znanja o živalih, ki so predstavljene na enostaven, zabaven, a zelo poučen način, primeren za vse starosti otrok.

Deklice se odločajo za ogled serij Lego prijateljice in Moj mali poni, na sporedu pa so pogosto tudi daljši risani filmi z motivom priljubljene igračke Barbie.

Novosti

Top model meseca aprila - Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 je eden izmed novejših Samsungovih telefonov in predstavlja nadgradnjo predhodne različice A50. Vključuje velik zaslon z ostro sliko, zmogljivo notranjost za brezhibno delovanje, štiri zadnje in eno sprednjo kamero ter vzdržljivo baterijo za ves dan brskanja po spletu, uporabe aplikacij in igranja igric.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?